Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
serre aanbouw

Royaal genieten van een stijlvolle overkapping!

Royaal genieten van je buitenverblijf met overkapping!

Leven als een vorst onder een stijlvolle overkapping, wie wil dat nou niet? De vakmensen van Royaal Buiten bouwen een luxe overkapping met oog voor stijl en detail. Deze prachtige, houten constructies zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Voeg daarbij de allure van een blokhut gemaakt van douglas hout, en je (achter)tuin straalt direct meer klasse uit. Ontspan, geniet of feest erop los. Neem contact op of bekijk onze showtuin en vraag meteen een offerte aan voor jouw eigen overkapping!

Stijlvolle buitenverblijven

We bieden verschillende soorten luxe buitenverblijven aan. Zo exclusief en origineel mogelijk. Er zijn drie soorten stijlvolle overkappingen:

  • Een douglas schuur plat dak om de prins in eigen tuin te worden
  • Een kapschuur van douglas hout om zelfs met regen en wind te genieten in alle jaargetijden
  • Ervaar de tijdloze elegantie en duurzaamheid met onze luxe blokhutten van douglas hout, een verfijnde toevoeging aan elke buitenruimte.
  • Een karakteristiek buitenverblijf met zadeldak met een landelijke uitstraling

Ga voor een prachtig contrast

Combineer de douglas- en eikenhouten balken met alle groenigheid in je tuin om een prachtig contrast te creëren en prins in eigen tuin te worden! Om koninklijk te genieten van een stijlvolle houten tuinoverkapping, bieden wij altijd een stijlvolle overkapping aan met de juiste basiselementen voor de (aller)beste kwaliteit.

Voor perfecte én robuuste buitenverblijven kan jij je eigen ideeën inbrengen, jij heerst namelijk over jouw eigen tuin. Er zijn mooie aanvullingen voor de juiste sfeer. Bekijk onze projecten of ervaar de rust en de sfeer in onze showtuin.

STAP 1

Wensen overkapping bespreken

We beginnen met een persoonlijk gesprek om je te leren kennen en kennis te maken met jouw tuin. Jouw wensen worden duidelijker achter onze tekentafel. Of het nu gaat om een gezellig hoekje met een douglas overkapping 4×4, een ruimere opstelling met een douglas overkapping 6×4, een knusse plek onder een douglas overkapping 3×3, of een langere variant met een douglas overkapping 7×3; wij passen ons ontwerp aan op jouw behoeften. Als we voldoende informatie hebben, komen we met een voorstel voor jouw vorstelijke én bovenal stijlvolle overkapping.

STAP 2

Prijsopgave

Na de kennismaking gaan we meteen aan de slag om jouw wensen voor een overkapping in een schets te zetten. Of je nu kiest voor een sfeervolle houten overkapping, een moderne aluminium constructie, of wellicht een glazen terrasoverkapping, we nemen al je voorkeuren mee in een eerste schets. Vervolgens stellen we een helder kostenoverzicht op, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Op deze manier voorkomen we (onaangename) verrassingen

STAP 3

Productie

Je hebt je eerste 3D-tekening van jouw tuinoverkapping op maat ontvangen, de kosten zijn gepresenteerd en we gaan over naar het echte werk. Een technische tekening wordt gemaakt en de beste materialen worden besteld. Voor de beste voorbereiding voor jou, steken we er dan ook veel energie in. Zo is er een vlotte montage in je tuin.

STAP 4

Montage

Onze ambachtslieden komen wanneer het jou uitkomt, alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt voor jouw stijlvolle overkapping. Liever je buitenverblijf zelf in elkaar zetten? Dan zetten wij jouw overkapping bouwpakket gereed zodat jij direct aan de slag kunt!

STAP 5

Oplevering en nazorg van de overkapping

Als alles af is, lopen we alles na en indien nodig lossen we iets op. Als jij tevreden bent, zijn we dat ook. Zoals je wenst. Wij zijn er voor je. Want: de klant is koning. Ook royaal genieten? Neem contact op met ons en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Waarom kiezen voor een overkapping?

Een overkapping is een waardevolle toevoeging aan ieder huis, met een scala aan voordelen die het biedt aan zowel de bewoners als het eigendom zelf. Allereerst biedt een overkapping bescherming tegen de onvoorspelbaarheden van de natuur. Of het nu gaat om een plotselinge regenbui of een intense zomerzon, een overkapping zorgt ervoor dat je buitenruimte het hele jaar door te gebruiken is.

Door te kiezen voor een hoogwaardige douglas terrasoverkapping of houten terrasoverkapping voeg je niet alleen beschutting toe, maar ook een natuurlijk en warm karakter aan je leefomgeving. Het duurzame douglas hout geeft de overkapping een authentieke uitstraling en maakt het tot een tijdloze aanvulling op je woning.

Ook vergroot je door het toevoegen van een overkapping de leefruimte van je huis. Het wordt een multifunctionele zone die kan dienen als verlengstuk van je woonkamer, een gezellige eetplek of zelfs een buitenkantoor.

Bovendien verhoogt een overkapping de waarde van je huis. Toekomstige huizenkopers worden aangetrokken door de extra bruikbaarheid en visuele aantrekkingskracht die een zorgvuldig ontwerpen en vakkundig gebouwde overkapping met zich meebrengt.