fbpx
Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
serre aanbouw

Royaal genieten van een stijlvolle overkapping!

Royaal genieten van je buitenverblijf!

Leven als een vorst onder een stijlvolle overkapping, wie wil dat nou niet? De vakmensen van Royaal Buiten bouwen stijlvolle overkappingen met oog voor stijl en detail. De mooie, houten overkappingen zijn gemaakt om jaren mee te gaan. Ontspan, geniet of feest erop los. Neem contact op of bekijk onze showtuin en vraag meteen een offerte aan!

Stijlvolle buitenverblijven

We bieden verschillende soorten luxe buitenverblijven aan. Zo exclusief en origineel mogelijk. Er zijn drie soorten stijlvolle overkappingen:

  • Een douglas schuur plat dak om de prins in eigen tuin te worden
  • Een kapschuur van douglas hout om zelfs met regen en wind te genieten in alle jaargetijden
  • Een karakteristiek buitenverblijf met zadeldak met een landelijke uitstraling

Ga voor een prachtig contrast

Combineer de douglas- en eikenhouten balken met alle groenigheid in je tuin om een prachtig contrast te creëren en prins in eigen tuin te worden! Om koninklijk te genieten van een stijlvolle overkapping, bieden wij altijd een stijlvolle overkapping aan met de juiste basiselementen voor de (aller)beste kwaliteit.

Voor perfecte én robuuste buitenverblijven kan jij je eigen ideeën inbrengen, jij heerst namelijk over jouw eigen tuin. Er zijn mooie aanvullingen voor de juiste sfeer. Bekijk onze projecten of ervaar de rust en de sfeer in onze showtuin.

STAP 1

Wensen bespreken

We beginnen met een persoonlijk gesprek om je te leren kennen en kennis te maken met jouw tuin. Jouw wensen worden duidelijker achter onze tekentafel. Als we voldoende info hebben, komen we met een voorstel voor jouw vorstelijke én bovenal stijlvolle overkapping.

STAP 2

Prijsopgave

Na de kennismaking gaan we meteen aan de slag om jouw wensen in een schets te zetten, we maken een duidelijke kostenoverzicht, zodat jij weet waaraan je toe bent. Zo komen er geen (onaangename) verassingen.

STAP 3

Productie

Je hebt je eerste 3D-tekening ontvangen, de kosten zijn gepresenteerd en we gaan over naar het echte werk. Een technische tekening wordt gemaakt en de beste materialen worden besteld. Voor de beste voorbereiding voor jou, steken we er dan ook veel energie in. Zo is er een vlotte montage in je tuin.

STAP 4

Montage

Onze ambachtslieden komen wanneer het jou uitkomt, alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt voor jouw stijlvolle overkapping.

STAP 5

Oplevering en nazorg

Als alles af is, lopen we alles na en indien nodig lossen we iets op. Als jij tevreden bent, zijn we dat ook. Zoals je wenst. Wij zijn er voor je. Want: de klant is koning. Ook royaal genieten? Neem contact op met ons en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!