Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
Buitenverblijf met kachel / open haard

Luxe blokhutten

Luxe blokhutten van douglas hout

Ga voor luxe blokhutten en verzorg een karakteristieke toevoeging aan je (achter)tuin. Ga mee met dé trend van het moment. Ga voor zwarte wanden met de juiste houtbehandeling. Dit zorgt voor een luxe uitstraling met een mooi contrast. De tuin krijgt hierdoor een stoere én landelijke sfeer. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een blokhut op maat. Laat je inspireren!

Genieten van een luxe blokhut

Met een luxe blokhut is het héél gemakkelijk om (maximaal) te genieten van je eigen tuin. Heerlijk in de frisse buitenlucht. Ongeacht het seizoen weet je zeker dat je altijd een droog plekje hebt in eigen tuin. Tijdens een snikhete zomerdag kan je zelfs verkoeling zoeken bij een heerlijk plekje in de schaduw. En tijdens een – typisch Nederlandse – herfstbui ontloop jij regen én wind met buitenverblijven. Voorkom dat deze twee elementen van de natuur spelbreker zijn. Onbeperkt genieten. 365 dagen per jaar.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Extra (opberg)ruimte creëeren

Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor een luxe blokhut hebt doorgehakt combineer je het beste van twee werelden. Zo ontstaat er in de eerste plaats extra opbergruimte. Nét even dat stukje flexibiliteit wat je tekort komt. Naast deze opbergruimte geeft een luxe overkapping je ook nog voldoende mogelijkheden om een éxtra ruimte te creëeren. Hoe je deze ruimte invult? Dat is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Open je eigen sterrenrestaurant in de achtertuin. Maak een tuinkantoor om in optimale concentratie te werken. Of werk aan een summer body in je eigen fitnessruimte. Mogelijkheden genoeg!

Doe de vergunningscheck

Natuurlijk wil je bij de aanschaf van luxe blokhutten níet voor (onaangename) verrassingen komen te staan. En daarom begeleiden wij je ook zo goed mogelijk. Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat je niets meer rest dan simpelweg te genieten. Voor het bouwen van een douglas overkapping óf aanbouw heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Of dit ook bij jou het geval is kan je vinden bij de Rijksoverheid. Hier staat veel informatie die mogelijk voor jou van toepassing is. Doe verder de vergunning check bij het Omgevingsloket en kom erachter waar je aan moet voldoen. Op naar hét definitieve startschot voor de bouw van je buitenverblijf!

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Streven naar perfectie

Vanuit ons ambacht streven wij altijd naar perfectie bij het maken van luxe blokhutten. En dat gaat ver. Tot op de millimeter nauwkeurig zorgen wij ervoor dat je een blokhut krijgt die helemaal naar wens is. Klaar voor jarenlang gebruik. Bij ons ben je altijd voorzien van een uniek een stijlvol ontwerp. Zo werken wij níet met standaardmaten, maar maken wij uitsluitend houtbouw op maat. De basis van een douglas blokhut? Dat is duurzaam kwaliteitshout. Hiermee vormen wij het fundament van een buitenverblijf van hout. Dit is namelijk de sterke basis voor een toekomstig resistent bouwwerk van hout.

Douglas blokhutten

Zoals benoemd is douglas hout dé basis voor een luxe blokhut. En deze keuze is zeker niet voor niets gemaakt. Zo is dit één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Klaar voor tientallen jaren gebruik voor een luxe tuinhuis. Hieronder hebben wij de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandelde levensduur van 10-15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging – bij uitstek geschikt voor blokhutten

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij de luxe blokhutten gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)