Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Houten terrasoverkapping

Maatwerk tuinoverkapping

Een houten terrasoverkapping maakt jouw tuin compleet. Onze mogelijkheden zijn ontzettend groot. Jouw wensen en eisen laten wij in vervulling komen. Jij bepaalt de afmetingen, de afwerking, de kleur en of je de overkapping dicht laat maken. Wij maken jouw houten overkapping op maat in onze eigen machinale werkplaats. Jij kunt exclusief genieten onder jouw houten terrasoverkapping. Wij bieden jou een stijlvol, origineel ontwerp. Onze kennis en ons vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend; daar doen wij een schepje bovenop. Daarnaast gebruiken wij het beste lariks douglas hout, zodat jij jarenlang kunt genieten van het buitenverblijf. Jij bepaalt wat je wilt en toch verrassen wij je met jouw douglas terrasoverkapping.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van jouw douglas houten terrasoverkapping zijn ontzettend groot. Jouw veranda op maat is onze uitdaging. Jij bepaalt de afmetingen, afwerkingen, de kleur en of je deze met glas wil dichtmaken. Kies je ervoor om deze dicht te maken met glas, dan ontstaat een tuinkamer, waarin je heel het jaar kunt genieten met uitzicht op je tuin. Het dichtmaken kun je doen met glazen wanden, deuren en schuifwanden. De laatste twee opties bieden de mogelijkheid om in de zomer je tuin over te laten lopen in je houten terrasoverkapping. Door het gebruik van lariks douglas hout in combinatie met glas, staal en kleuren krijgt je douglas veranda een robuust karakter. Je kunt ook een karakteristieke uitstraling krijgen door toepassing van Zweeds rabat.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Accessoires

Wij hebben alles om jouw douglas overkappingen nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe terrasoverkapping. Royaal Buiten biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken. Denk hierbij aan houten shutters, toepassing van douglas Zweeds rabat, ramen en nog veel meer. Wil je alle mogelijkheden bekijken? Bezoek onze showroom op afspraak!

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket. Zo loop je niet tegen obstakels aan tijdens de bouw van de houten overkapping

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

Wij trappen al onze projecten af met een vrijblijvend gesprek. Hierin beantwoorden wij al jouw vragen met betrekking tot onze houtbouw, onze werkwijze, onze ideeën en het kostenplaatje. Zo kunnen wij de situatie bekijken en samen met jou sparren over de mogelijkheden. Na afloop van het gesprek hebben we al jouw wensen en eisen op een rij en hebben we de uitgangspunten voor jouw douglas veranda in kaart gebracht.

Prijsopgave en ontwerp

Na afloop van het gesprek gaan wij aan de slag. We maken een eerste ontwerp en op basis daarvan zetten we ook alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de offerte, dan maken we een definitief ontwerp met een sfeervolle schets. Zo krijg je een realistisch en mooi beeld van jouw houten terrasoverkapping. Tijdens deze fase gaan we ook al, in samenspraak met jou, de werkzaamheden inplannen.

Productie en realisatie

Als je akkoord geeft op het ontwerp gaan we aan de slag. Wij maken de technische tekeningen, bestellen de benodigde materialen en gaan alles voorbereiden. We steken relatief veel tijd in de voorbereiding van jouw houten terrasoverkapping. Zo gaat het monteren relatief vlot.

Oplevering

Na het monteren van jouw douglas houten terrasoverkapping volgt een officiële oplevering. Samen lopen we alle onderdelen door. Wij streven naar volledige, en blijvende, tevredenheid. Dus ben je nog niet helemaal tevreden, dan lossen we dat zo snel mogelijk op.

Professionele dakbedekking door JR Isolatie & dakbedekkingen BV

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)