Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Luxe buitenverblijven

Strak vakmanschap

Bij Royaal Buiten zijn we gespecialiseerd in het leveren van luxe buitenverblijven. Daarnaast zijn wij ook ervaren in het plaatsen van een buitenverblijf. Bovendien, wat is er nou fijner dan heerlijk wegdromen in een prachtig houten douglas buitenverblijf na een lange dag werken? Samen met jou gaan wij jouw ideale luxe buitenverblijf realiseren.

Wegdromen bij een luxe buitenverblijf

Naast de keuze uit de diverse soorten aangename buitenverblijven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden mogelijk zoals: wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren. Kortom, er is van alles mogelijk bij Royaal Buiten! Bekijk daarom nu ons ruime assortiment luxe buitenverblijven!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Accessoires voor een luxe buitenverblijf

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Royaal Buiten biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Doe de vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hoe gaan wij te werk bij een luxe buitenverblijf?

Royaal Buiten maakt gebruik van een efficiënte werkwijze. Op deze manier kunnen wij in 4 stappen jouw droom buitenverblijf realiseren. Wij leggen graag alvast kort voor je uit hoe wij onze buitenverblijven waar maken.

  • Allereerst, komen we bij je langs om al je wensen te bespreken.
  • Daarna maken wij een uitgebreide offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Vervolgens beginnen we met de productie van het buitenverblijf en gaan we samen met jou een moment plannen om langs te komen.
  • Als laatste, lopen we samen met jou alles nog een keer langs en bespreken we de zaken waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Wij zullen er dan voor zorgen dat die zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Ben je bovendien benieuwd naar de uitgebreide versie van onze efficiënte werkwijze voor een buitenverblijf? Neem een kijkje op onze pagina.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)