Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Buitenverblijf bouwpakket

Voor de échte doe-het-zelver

Met een buitenverblijf bouwpakket haal je gegarandeerd het maximale uit je tuin. En als échte doe-het-zelver kan je met de juiste douglas houten onderdelen het buitenverblijf zelf in elkaar zetten. Gebruik het buitenverblijf als douglas tuinhuis op maat met éxtra opbergruimte. Creëer een extra woonruimte. Of verleng het terrasseizoen in je eigen achtertuin. Samen aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken? Wij zetten jouw overkapping bouwpakket gereed zodat jij direct aan de slag kunt!

Volledig naar eigen wens

Een buitenverblijf bouwpakket maken wij volledig naar jouw wensen. Vanuit een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan wij namelijk voor je aan de slag met een 3D-tekening. Hierin worden al je wensen meegenomen in het ontwerp van buitenverblijven van hout. Nadat een akkoord is op het ontwerp verlaten wij de tekentafel én gaan wij in onze eigen zagerij het bouwpakket samenstellen. Hierna kan jij zelf de montage in je (achter)tuin verzorgen. En kunnen wij beiden met trots terugkijken op een geslaagd project.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Overkapping bouwpakket

Als échte makers van luxe buitenverblijven streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Hiermee voorzien wij je van een buitenverblijf bouwpakket op maat met een origineel én stijlvol ontwerp. Ook maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam kwaliteitshout om jarenlang verzekerd te zijn van een mooi buitenverblijf. En als je het overkapping bouwpakket zelf monteert, maak je jouw buitenverblijf nog nét even wat exclusiever!

Doe de vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Dé perfecte combinatie

Een buitenverblijf bouwpakket kan ook wel als dé perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol worden gezien. Geniet van de (frisse) buitenlucht, maar profiteer tegelijkertijd van de mogelijkheden als vakantiewoning met een beschutte woonkamer. Het praktische wordt hiermee met het aangename gecombineerd, waardoor je éxtra lang kan genieten van de lange zomeravonden. Meer weten over een tuinoverkapping op maat?

Onze werkwijze

Douglas houten buitenverblijf

Zoals gezegd maken wij gebruik van duurzaam kwaliteitshout. Douglas hout, om precies te zijn. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Na droging wordt douglas hout steeds harder, waardoor het perfect is voor een buitenverblijf. De nerf van douglas hout is fijn tot matig grof wat voor een fijn ogende uitstraling zorgt. Verder heeft douglas hout onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 lentes. Door de zonnestralen die neerdalen op je buitenverblijf krijg het door de jaren heen nog het nodige karakter. Fijne barstjes én scheurtjes benadrukken de unieke straling van het houten buitenverblijf.

Verleng de levensduur

Waar een douglas houten buitenverblijf onbehandeld zo’n 10 tot 15 jaar meegaat. Kan dit mét een juiste behandeling vele malen langer zijn. En als échte ambachtslieden weten wij natuurlijk als geen anders hoe je de levensduur op een positieve wijze kan beïnvloeden.

  • Speciale douglas beits gebruiken
  • Schoonmaken met houtreiniger
  • Regelmatig bijwerken (bijvoorbeeld jaarlijks)

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)