Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Houten tuinoverkapping

Luxe houten overkapping

Een houten tuinoverkapping voor in je (achter)tuin? Exclusief genieten. Daar houden wij van. En daarom kan je bij ons terecht om een overkapping in je tuin te realiseren. Bij een houten buitenverblijf streven wij namelijk naar perfectie. Tot in de kleinste details. Daarom mag je ook altijd een origineel én stijlvol ontwerp verwachten van duurzaam kwaliteitshout. Onze gedegen kennis én ons vakmanschap spelen hierbij een rol. Om hier nog nét even een schepje bovenop te doen verrassen wij met exclusieve buitenproducten op maat. Vanuit onze werkwijze delen wij dit altijd in verschillende stappen in.

Exclusief genieten van een houten overkapping

Voor een houten tuinoverkapping ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres. Wij maken allerlei buitenverblijven voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Zo ook een overkapping douglas 3×3. Op deze manier kan je een houten tuinoverkapping helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Het buitenverblijf wordt uniek en sluit helemaal aan op de woonsituatie. Onze buitenproducten hebben een robuust karakter dat voortkomt uit het gebruik van houten elementen in combinatie met staal, glas of kleuren.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Accessoires tuinoverkapping

Wij hebben alles om een houten tuinoverkapping nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe tuinhuis. Ontdek de accessoires die Royaal Buiten aanbiedt om je buitenverblijf nóg meer naar wens te maken.

Doe de vergunningscheck

Zodra je een houten tuinoverkapping gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hoe gaan wij te werk?

Oriëntatie en inventarisatie

Benieuwd naar wat een houten tuinoverkapping van Royaal Buiten allemaal inhoudt? Als je benieuwd bent naar onze werkwijze van houtbouw op maat, ideeën óf het kostenplaatje is het een goed idee om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We komen graag op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en samen te sparren over de verschillende gedachten. Het gesprek biedt de mogelijkheid om jouw wensen en eisen op een rij te zetten. Evenals de juiste maten, het gewenste model en de niet te vergeten details.

Prijsopgave en ontwerp

Het oriëntatiegesprek biedt de uitgangspunten voor een ontwerp en prijsopgave. Wij maken alle specifieke kosten op en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Deze offerte leggen we voor en zodra deze akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp. Wij leveren een sfeervolle schets zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van het plan. We gaan tijdens deze fase ook de werkzaamheden inplannen.

Productie en realisatie

Nadat ons montageteam jouw houten tuinhuis helemaal tot in de puntjes heeft afgewerkt, volgt de officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen. Ben je nog niet helemaal tevreden over bepaalde zaken? Dan lossen we die zo snel mogelijk op. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Oplevering en nazorg

Wanneer jouw overkapping met schuur helemaal tot in de puntjes is afgewerkt, volgt een officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen en als er nog zaken zijn waar jij niet helemaal tevreden over bent, dan pakken we die zo spoedig mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)