Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
Buitenverblijf met kachel / open haard

Douglas overkapping 4x4

Douglas overkapping op maat

Een douglas overkapping 4×4 óf toch voor een maatje kleiner? Afhankelijk van je (achter)tuin én wensen kruipen wij achter onze tekentafel om een 3D-ontwerp op maat voor je te maken. Nadat je akkoord bent verplaatsen wij ons naar onze eigen zagerij om alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig voor je te maken. Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Maximaal genieten

Met een luxe tuinhuis van 4 bij 4 meter, óf een andere maat, ben je in staat om 365 dagen per jaar maximaal van je tuin te genieten. Geniet dus van een éxtra lange zomeravond én verleng het terrasseizoen met een terrasoverkapping op maat! Maar, ook tijdens koude regenachtige weersomstandigheden kan je heerlijk droog genieten van een plekje in je achtertuin. Creëer een extra ruimte naar keuze én genieten maar. Hebben wij je interesse aangewakkerd?

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Knap stukje maatwerk

Vanuit onze gedegen kennis én vakmanschap doen wij er alles aan om een douglas overkapping 4×4 volledig op maat te maken. Wij maken alleen tuinoverkappingen op maat, en werken dus niet met standaard maten. Hierdoor ben je ten alle tijden voorzien van een origineel én stijlvol ontwerp die volledig aansluit op alle wensen! Samen aan tafel om de mogelijkheden voor jou te bespreken?

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Voordelen douglas overkapping

Vanuit ons ambacht weten wij dat de keuze voor duurzaam kwaliteitshout enorm van belang is. Douglas hout is één van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied. Met een fijne tot matig grove nerf heeft douglas hout ook nog eens een prachtige uitstraling. Na droging wordt het hout steeds harder, waardoor het bij uitstek geschikt is voor een buitenoverkapping. Door de jaren heen krijgt het hout karakter door de lichtstralen die op het hout schijnen. De meest fijne barstjes én scheurtjes ontstaan. En een authentieke overkapping barstensvol karakter is een feit.

Onderhoud douglas overkapping

Om de levensduur van douglas hout te verlengen dien je dit op een juiste wijze te onderhouden. Hierin voorzien wij je maar al te graag van het juiste advies. Uiteindelijk kan een douglas tuinhuis op maat hiermee een levensduur van enkele tientallen jaren bereiken.

  • Gebruik speciale douglas beits
  • Maak het schoon met douglas hout reiniger
  • Werk het hout regelmatig (jaarlijks) bij

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)