Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Glazen terrasoverkapping

Overkapping in de tuin

Een glazen terrasoverkapping die past bij jouw woning biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt het hele jaar exclusief genieten in jouw tuin. Je richt jouw overkapping in naar jouw eigen wensen en eisen. Het glas geeft je veel licht in je ruimte en geeft je daarmee een ruimtelijk gevoel. Je kunt ervoor kiezen om deze ruimte te gebruiken als extra woonkamer, als eetkamer of studeerkamer. In samenspraak met jou richten we de overkapping zo in dat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Het vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Een glazen terrasoverkapping hoe jij die precies wilt, maar toch weten we je te verrassen. We trappen onze projecten altijd af met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Genieten van je tuin doe je zo

Wij van Royaal Buiten vinden het belangrijk dat jij exclusief kunt genieten. En dat kun je onder een glazen terrasoverkapping. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies je voor glazen wanden, deuren of schuifwanden, dan maak je van jouw overkapping een tuinkamer. Dat ligt maar net aan jouw wensen en eisen. Met een grote eettafel maak je van jouw overkapping een extra eetkamer of studeerkamer. Kies je ervoor om bijvoorbeeld een loungeset te plaatsen, dan creëer je een extra woonkamer. Met een glazen deur of schuifwand kun je jouw douglas terrasoverkapping over laten lopen in je tuin bij mooi weer. Ook buiten de warme zomermaanden kun je exclusief genieten in jouw tuinkamer met uitzicht op jouw tuin. Het ruimtelijke gevoel in combinatie met het robuuste karakter van het hout geeft jouw terrasoverkapping een unieke uitstraling.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Accessoires

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Royaal Buiten biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

De start van al onze projecten is een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we onze werkwijze door, het kostenplaatje en onze ideeën. Als we bij jou op locatie zijn kunnen we de situatie bekijken. Na dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw glazen terrasoverkapping op een rij. We brengen jouw wensen en eisen, de maten, het gewenste model en de details in kaart.

Prijsopgave en ontwerp

Op basis van de uitgangspunten maken we een eerste schets. We zetten tijdens deze fase ook alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij waar je aan toe bent en weet je precies hoeveel alles kost. Als jij akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Daar hoort een sfeervolle schets bij die jou een mooi en realistisch beeld geeft. Samen met jou maken we ook een planning, zodat jij precies weet wanneer er wat gebeurt.

Productie en realisatie

Zodra er een akkoord is op het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. Wij houden het hele proces in eigen hand samen met onze specialisten. De voorbereidingstijd van jouw glazen terrasoverkapping duurt relatief lang, zodat het plaatsen op locatie vlot kan gaan.

Oplevering

Als jouw glazen terrasoverkapping klaar is volgt een officiële oplevering. Samen lopen we alle onderdelen door en peilen we jouw tevredenheid. Zijn er nog zaken die niet voldoen aan jouw wens? Dan gaan we die zo spoedig mogelijk oplossen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!