Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Exclusieve buitenverblijven

Robuuste buitenverblijven,
veranda’s en schuren

Jouw eigen buitenpaleis. Je plekje waar je de weerelementen buiten houdt, of er juist van geniet. Precies zoals je wenst. Dat is wat wij met ons vakmanschap willen bereiken: jou de koning te rijk laten voelen in jouw exclusieve buitenverblijf in jouw tuin. Met een scherp oog voor detail en sfeer. Zo creëren we veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages en schuren waar het ambacht vanaf spat. Altijd origineel, altijd zoals je wenst. Ontdek welk buitenverblijf jouw tuin verrijkt.

Royaal genieten

Buitenverblijf in jouw tuin zoals je wenst

Iedereen heeft andere wensen. Net zoals iedereen een andere tuin heeft. Als ambachtslieden in hart en nieren denken wij met je mee over een prachtig buitenverblijf in jouw tuin. Dit begint met een persoonlijk gesprek. Gewoon om kennis te maken met jou, je tuin en je wensen. Het begin om vorstelijk te genieten in en van je eigen buitenverblijf in de tuin.

Heerlijk wegdromen in een prachtige houten droomverblijf?

De basis elementen van onze buitenverblijven


Basiselementen
 • Geschaafd en gedroogd hout
 • Douglas of Eiken hout
 • EPDM dakbedekking
 • Dakisolatie
 • Sterke fundering
Standaard inbegrepen
 • Robuuste hardsteen of beton poeren
 • Douglas Rabat wanden
 • Inclusief montage
 • Dakgoten van zink
Afwerkingen
 • Halfhout en frees verbindingen
 • Diverse wandafwerkingen
 • Glaswanden
 • Staalramen

Oog voor detail

Robuust buitenverblijf tuin met juiste details

Het is van groot belang dat je zelf unieke ideeën hebt voor een exclusief buitenverblijf in jouw tuin, aangezien jij de heerser bent over deze ruimte. Vanuit ons vakmanschap zetten we stevige materialen in om jouw buitenpaleis tot leven te brengen, precies zoals jij het voor ogen hebt. Ramen, deuren of glazen schuifwanden kunnen een mooie aanvulling zijn op de douglas- of eikenhouten balken. Ook een kachel met prachtige vlammen of verlichting kan de juiste sfeer brengen.

Vergunningcheck

Ondanks dat je heerst over je eigen buitenverblijf met tuin moet een buitenpaleis aan de richtlijnen voldoen. Doe daarom een vergunningcheck. Voorkom problemen en houd je aan de regels voor het bouwen van een overkapping of aanbouw als buitenpaleis. Lees meer over vergunningvrij bouwen via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningcheck via het Omgevingsloket.

Kom langs bij de makers van Royaal Buiten

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Kom bij ons langs! Maak een afspraak om er samen achter te komen wat je wensen zijn en hoe je droompaleis eruit ziet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Professionele dakbedekking

Wij leveren vakwerk vanuit ons ambacht. Om dit van top tot teen te realiseren voor een buitenverblijf in jouw tuin werken wij samen met een erkend EPDM dakbedekking leverancier. Onze jongens zijn stuk voor stuk opgeleid om een dak kwalitatief goed af te werken! Ook de afwerking van de top van je buitenverblijf in je tuin is dan van hoge kwaliteit, standaard met 10 jaar garantie op verwerkte materialen en uitvoering.

(*garantie bij inachtneming van de onderhoudsvoorschriften vanuit leverancier)

Duurzaam buitenverblijf in jouw tuin voor een groene toekomst

Onze duurzame buitenverblijven zijn ontworpen met het oog op het milieu en de perfecte aanvulling voor jouw buitenverblijf tuin. Wij streven naar hoogwaardige, ecologische oplossingen die niet alleen prachtig zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Zo kiezen wij voor hout dat afkomstig is uit zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen, speciaal ontworpen voor een buitenverblijf in de tuin. We gebruiken hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en passen innovatieve, milieuvriendelijke bouwtechnieken toe.

Hierdoor creëren we niet alleen een robuuste en esthetisch aantrekkelijke buitenverblijf voor jouw tuin, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk.

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!