Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas overkapping 6x4

Douglas overkapping op maat

Maximaal genieten. Vanuit dit standpunt gaan de makers van Royaal Buiten voor jou aan de slag. Wij snappen namelijk als geen ander dat je niet alleen in de zomer van je achtertuin wilt genieten. Maar het hele jaar door. 365 dagen per jaar. Een douglas overkapping 6×4 biedt je de nodige schaduw tijdens de (steeds warmere) zomerdagen in Nederland. Ook tijdens de wintermaanden zorgt deze overkapping ervoor dat je heerlijk droog kan genieten van een verwarmde ruimte in je tuin.

Exclusief buitenverblijf

Vanuit ons vakmanschap streven wij altijd naar perfectie. Tot in de laatste puntjes en de kleinste details. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een douglas overkapping op maat die voldoet aan je eisen. Of je nu voor een douglas overkapping 6×4 gaat óf van een maatje groter. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp origineel én stijlvol is. Gegarandeerd vakmanschap. Bepaal vervolgens ook zelf de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren én zelfs de glazen schuifwanden van je glazen terrasoverkapping!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Overkapping van douglas hout

De beste kwaliteit. Dit begint bij de keuze voor één van de hardste houtsoorten van Europa. Douglas hout gaat onbehandeld al 10 tot 15 jaar mee. De nerf is fijn tot matig grof. En na droging wordt het hout steeds harder. Bij uitstek geschikt dus voor een douglas overkapping 6×4. Of een andere maat naar keuze. Hoe jij nog langer kan genieten van je douglas houten terrasoverkapping?

  • Gebruik speciale douglas beits: werkt impregnerend én zorgt ervoor dat het hout niet gaat schimmelen
  • Schoonmaken douglas hout: gebruik speciale douglas hout reiniger voor een schone overkapping
  • Regelmatig bijwerken: eenmalig behandelen is niet voldoende, beits ieder jaar opnieuw voor het beste resultaat

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Verzamel informatie over onze werkwijze, ideeën en ons kostenplaatje. Hierna kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen met één van onze makers. Wij komen ook graag bij je stulpje langs. Hier wisselen we gedachtes over je overkapping. Ga je bijvoorbeeld voor een douglas overkapping 6×4 óf 3×4? Wij adviseren je graag. Na dit gesprek gaan wij voor je aan de slag met een ontwerp én offerte.

Oriëntatie afgerond? Dan zetten wij alle kosten gespecificeerd voor je op een rijtje bij de offerte. Hierdoor weet je precies met welke kosten je te maken krijgt. Bij akkoord gaan wij verder met het ontwerp en maken we sfeervolle schetsen voor een realistisch beeld. Hierna plannen wij een datum in om de werkzaamheden uit te voeren.

Productie en realisatie

Na goedkeuring op het ontwerp kruipen wij achter onze tekentafel voor je douglas buitenverblijf. Hier maken wij technische tekeningen voor de constructie van je douglas overkapping 6×4 óf een andere maat. De benodigde materialen worden besteld en de onderdelen worden voorbereid. Samen met de klanten plannen wij een montagedatum in. Ons team van monteurs komt langs en de installatie is binnen een handomdraai voltooid.

Oplevering en nazorg

Als échte vakman zijn wij niet snel tevreden. Wij leveren de overkapping dan ook tot in de puntjes op. Naderhand worden alle onderdelen nog samen doorlopen. Als alles naar wens is vertrekken wij pas. Uiteraard met een tevreden gevoel. Doen zich ná de oplevering nog problemen voor? Ook dan staan wij na één belletje weer paraat bij je houten tuinoverkapping.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)