Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Tuinoverkapping op maat

Een tuinoverkapping op maat laten maken waaronder jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Royaal Buiten biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jouw woonsituatie. Je kunt je veranda dan ook helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je ervoor kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Zo krijg je jouw eigen tuinkamer met het hele jaar uitzicht op je tuin. Wij willen alleen het beste voor jou en daar streven we dan ook naar. Dat doen we door samen met jou in gesprek te gaan over wat jij allemaal wilt. Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Wij zorgen ervoor dat jij de tuinoverkapping op maat krijgt die jij wilt. Maar ondanks dat je weet wat je krijgt, verrassen wij jou toch met de oplevering.

Wat zijn de mogelijkheden?

Jouw tuinoverkapping van Royaal Buiten is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij kunt exclusief genieten in jouw tuin. Een tuinoverkapping op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden en daarom gaan wij graag met jou in gesprek over al jouw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een eettafel krijg je een extra eetruimte waar je heel de zomer kunt tafelen. Besluit je om jouw veranda dicht te maken met glas? Dan zijn er nog meer mogelijkheden. Kies je ervoor om dat te doen met een glazen wand, deuren of schuifwanden, dan krijg je een tuinkamer. Je kunt dan het hele jaar exclusief genieten met uitzicht op je tuin. Een tuinkamer biedt de optie om het in te richten als extra woonkamer, eetkamer of studeerkamer.

Een tuinoverkapping op maat geeft je een ruimtelijk gevoel in combinatie met een robuuste uitstraling. Dit komt door het gebruik van hout in combinatie met glas, staal en kleuren. Samen met jou bespreken we wat jij wil. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij maken jouw buitenverblijf helemaal naar jouw zin.

Heerlijk wegdromen in een prachtige houten tuinoverkapping?

Royaal genieten

Accessoires als finishing touch

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Royaal Buiten biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)