Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

In 5 stappen naar een vorstelijk buitenverblijf

Onze ambachtelijke werkwijze

Wij houden vast aan een ambachtelijke werkwijze. Een royaal buitenverblijf is namelijk voor iedereen anders. Details, sfeer en beleving verschillen. En iedereen heeft andere wensen om in de frisse buitenlucht te genieten. Wij zorgen voor een sterke basis: duurzaam kwaliteitshout, de juiste kennis en ambachtslieden. Samen komen we er stap voor stap achter hoe je buitenpaleis eruit komt te zien.

STAP 1

Wensen bespreken

Wij beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. Natuurlijk om je te leren kennen. En om kennis te maken met de buitenomgeving waar je buitenverblijf komt te staan. Achter onze tekentafel worden de wensen steeds duidelijker. Als we genoeg info hebben komen wij met een voorstel van je vorstelijke verblijf.

STAP 2

Prijsopgave

Vanuit de eerste kennismaking gaan onze ambachtslieden voor je aan de slag. We zetten je wensen om in een schets. Niet onbelangrijk: wij zetten de kosten overzichtelijk voor je op een rij. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. En komen er geen (onaangename) verrassingen.

STAP 3

Productie

De wensen zijn helder. Een eerste 3D-tekening is ontvangen. En ook de kosten zijn gepresenteerd. Tijd om over te gaan naar het ├ęchte werk. In eigen zagerij maken wij de technische tekeningen en bestellen wij de beste materialen. Wij steken veel energie in de voorbereiding. Om uiteindelijk een vlotte montage te kennen.

STAP 4

Montage

Ook de montage verloopt zoals je wenst. De handige klusser neemt zelf het heft in eigen hand. En de ander kiest ervoor om dit over te laten aan ├│nze makers van exclusieve buitenverblijven. Op de afgesproken datum komen zij langs. Tot in de puntjes werken zij alles af.

STAP 5

Oplevering en nazorg

Bij de oplevering van je buitenpaleis lopen we samen alle onderdelen na. Ergens niet 100% tevreden over? Dan denken onze ambachtslieden met je mee om dit op te lossen. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Want: de klant is koning. En ook bij problemen na oplevering zijn wij er voor je. Zoals je wenst.

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!