Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
Buitenverblijf met kachel / open haard

Overkapping douglas 3x3

Overkapping volledig op maat

Een perfect buitenverblijf voor in de tuin? Wij maken douglas overkappingen volledig op maat. Afhankelijk van de grootte van je tuin is een overkapping douglas 3×3 geschikt of niet. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons centraal. En alle overkappingen worden tot in perfectie afgewerkt. Wij denken mee vanuit de wensen en behoeften van de klant. Een passende overkapping in de juiste stijl én met de juiste afmetingen is dan ook vanzelfsprekend. Combineer het robuuste hout met glas, staal óf kleuren. En til het niveau van je (achter)tuin omhoog. Onderstaand vind je verschillende stijlen die volledig op maat gemaakt kunnen worden.

Overkapping douglas 3×3

Een overkapping maken wij uitsluitend op maat. Afhankelijk van de grootte van je tuin kruipen wij achter onze tekentafel en nemen wij alle wensen en behoeften mee. Zodra een overkapping douglas 3×3 dé perfecte afmeting is gaan wij hiermee aan de slag. De juiste stijl overkapping wordt gekozen. En samen zorgen wij ervoor dat juiste kenmerken terugkomen. Zo komen wij stap voor stap dichterbij een luxe tuinhuis.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Duurzaam kwaliteitshout

Een overkapping met schuur wordt uitsluitend gemaakt van douglas hout óf kastanjehout. En dat is niet voor niets. Duurzaam douglas hout wordt gekenmerkt door zijn stevigheid én lange levensduur. Bij uitstek geschikt voor een overkapping douglas 3×3 of een andere afmeting op maat. En volledig afgestemd op je wensen en behoeften.

  • Eén van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandelde levensduur van 10 tot 15 jaar
  • Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf
  • Na droging wordt het hout steeds harder
  • Karakteristieke uitstraling door de zonnestralen

Doe de vergunning check

Wanneer je voor een kapschuur kopen wil gaan dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. En of een overkapping douglas 3×3 aan de juiste afmetingen voldoet. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hoe blijft een douglas overkapping 3×3 mooi?

Een onbehandelde houten tuinoverkapping heeft een lange levensduur. Tóch kan je dit nog redelijk eenvoudig verlengen. En dus het maximale uit je overkapping halen. Een overkapping douglas 3×3 die verzorgt wordt met onze onderhoudsmiddelen kan tientallen jaren langer zorgen voor talloze genietmomenten.

  1. Speciale douglas verf
  2. Douglas olie
  3. Douglas beits
  4. Douglas hout reiniger

Deze producten zijn ideaal bij het onderhoud. Door de overkapping regelmatig bij te werken blijft deze zijn exclusieve uitstraling houden en kun je er jarenlang van genieten. Het is verstandig om geolied hout jaarlijks opnieuw in de olie te zetten. Gelakt of gebeitst hout, kun je het beste iedere twee of drie jaar vernieuwen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijk gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)