Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Tuinkamer

Tuinkamer van hout

op maat

Lijkt een tuinkamer van hout je ideaal voor in jouw tuin? Dan ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres! Waarom? Wij bieden diverse soorten exclusieve tuinkamers van hout aan. Bij ons staat kwaliteit voorop en daar streven we dus ook naar bij het realiseren van jouw ideale buitenverblijf voor de tuin. Verder kun je een buitenverblijf van Royaal Buiten herkennen aan de robuuste en stijlvolle stijl. Dit creëren we onder andere door douglas hout te combineren met stalen en metalen onderdelen.

Ben je geïnteresseerd in een tuinkamer van Royaal Buiten? Neem dan een kijkje op onze website en vind jouw ideale tuinkamer van hout!

Wat voor tuinkamers bieden wij aan?

Bij Royaal Buiten hebben we een erg breed assortiment exclusieve tuinhuizen om jouw ideale tuinkamer van hout te maken. In de eerste plaats, maken we afhankelijk van jouw eisen, samen een ontwerp voor de buitenverblijf van je dromen. Vervolgens krijg je van ons een gratis 3d-tekening, waarop je in één oogopslag jouw toekomstig relaxplaatsje kunt bewonderen.

Van oriëntatie en inventarisatie, tot aan oplevering en nazorg. Wij produceren en realiseren in 4 stappen een tuinkamer van hout naar wens. Bekijk onze uitgebreide werkwijze en weet hoe wij te werk gaan. Pas als jij tevreden bent met jouw nieuwe tuinhuis, zijn wij dat ook!

Ontwerp je eigen tuinkamer aanbouw: Materialen, plaatsing en stijl in harmonie

Bij het ontwerp van een tuinkamer aanbouw spelen verschillende factoren een rol. Allereerst is de keuze van materialen, die zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk moeten zijn. Een tuinkamer aanbouw van hout geeft bijvoorbeeld een warme, natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium een strak en modern uiterlijk biedt.

Bovendien is de plaatsing van de tuinkamer aanbouw ook een belangrijk aspect. Een zorgvuldige afweging van factoren zoals blootstelling aan zonlicht, het uitzicht op de tuin en de toegang tot de rest van de woning spelen mee in het ontwerpproces van de tuinkamer aanbouw.

Wat betreft de stijl zijn er talloze mogelijkheden. Een tuinkamer aanbouw kan moeiteloos integreren met de bestaande architectuur, of juist een opvallend statement maken dat de aandacht trekt. Van klassieke, landelijke ontwerpen met overvloedig gebruik van hout en natuurlijke elementen tot strakke, eigentijdse stijlen die de nadruk leggen op glas en staal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

De warmte van hout

Een tuinkamer van hout biedt veel voordelen omtrent isolatie. Hout heeft van nature thermische eigenschappen, waardoor het een efficiënte keuze is voor het behouden van een comfortabel binnenklimaat gedurende alle seizoenen. Een tuinkamer van hout fungeert als een natuurlijke isolator, waardoor warmte in de winter wordt vasthouden en koelte in de zomer. Dit zorgt voor een aangename omgeving om te ontspannen, ongeacht de weersomstandigheden.

Royaal genieten

Accessoires voor jouw droomverblijf

Maak jouw buitenverblijf eigen door middel van het toevoegen van accessoires naar keuze. Naast dat je zelf de afmetingen, kleuren et cetera bepaalt, kun je ook nog kiezen voor glazen schuifwanden of steellookramen bijvoorbeeld. Verder hebben we verschillende soorten kachels en verlichting voor in jouw moderne tuinkamer van hout.

Vergunningscheck

Ga je een tuinkamer bouwen? Dan is het belangrijk dat er een omgevingscheck gedaan wordt. Op deze manier voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier meer over lezen? Dat kan via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Meer weten over een tuinkamer van Royaal Buiten?

Heb je interesse in een vrijstaande tuinkamer of verlengd tuinverblijf van Royaal Buiten? Neem contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om met jou op zoek te gaan naar het perfecte verblijf voor in jouw tuin! Bovendien kun je ons bereiken of bij specifieke vragen ons online contactformulier invullen. Wij denken graag met je mee! Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze locatie. Hopelijk tot snel!