Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Tuinkamer

Tuinkamer op maat

Lijkt een tuinkamer je ideaal voor in jouw tuin? Dan ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres! Waarom? Wij bieden diverse soorten exclusieve tuinhuizen aan. Bij ons staat kwaliteit voorop en daar streven we dus ook naar bij het realiseren van jouw ideale buitenverblijf voor de tuin. Verder kun je een buitenverblijf van Royaal Buiten herkennen aan de robuuste en stijlvolle stijl. Dit creëren we onder andere door douglas hout te combineren met stalen en metalen onderdelen.

Ben je geïnteresseerd in een tuinhuis van Royaal Buiten? Neem dan een kijkje op onze website en vind jouw ideale tuinkamer!

Wat voor tuinkamers bieden wij aan?

Bij Royaal Buiten hebben we een erg breed assortiment exclusieve tuinhuizen om jouw tuinkamer te maken. In de eerste plaats, maken we afhankelijk van jouw eisen, samen een ontwerp voor de buitenverblijf van je dromen. Vervolgens krijg je van ons een gratis 3d-tekening, waarop je in één oogopslag jouw toekomstig relaxplaatsje kunt bewonderen.

Van oriëntatie en inventarisatie, tot aan oplevering en nazorg. Wij produceren en realiseren in 4 stappen de tuinkamer naar wens. Bekijk onze uitgebreide werkwijze en weet hoe wij te werk gaan. Pas als jij tevreden bent met jouw nieuwe tuinhuis, zijn wij dat ook!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Accessoires voor jouw droomverblijf

Maak jouw buitenverblijf eigen door middel van het toevoegen van accessoires naar keuze. Naast dat je zelf de afmetingen, kleuren et cetera bepaalt, kun je ook nog kiezen voor glazen schuifwanden of steellookramen bijvoorbeeld. Verder hebben we verschillende soorten kachels en verlichting voor in jouw moderne tuinkamer.

Vergunningscheck

Ga je een tuinkamer bouwen? Dan is het belangrijk dat er een omgevingscheck gedaan wordt. Op deze manier voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier meer over lezen? Dat kan via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Meer weten over een tuinkamer van Royaal Buiten?

Heb je interesse in een vrijstaande tuinkamer of verlengd tuinverblijf van Royaal Buiten? Neem contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om met jou op zoek te gaan naar het perfecte verblijf voor in jouw tuin! Bovendien kun je ons bereiken of bij specifieke vragen ons online contactformulier invullen. Wij denken graag met je mee! Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze locatie. Hopelijk tot snel!

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten wordt de dakbedekking gedaan door een met VEBIDAK erkende dakdekker, genaamd: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals eerder benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een standaard onderdeel is van een buitenverblijf, mag het niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met deze partner van Royaal Buiten voor een gedegen advies en uitvoering. Dit leidt uiteindelijk tot een solide dakafwerking. Daarnaast zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)