Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Poolhouse

Een modern poolhouse bezorgt je fijne momenten. Stap na het zwemmen heerlijk onder een warme douche. Om vervolgens plaats te nemen in je poolhouse met bar. Geniet samen van een bourgondische en royale maaltijd. Of genieten van een welverdiende borrel. Wat je ook te vieren hebt: doe het royaal. Wij staan voor je klaar.

Royaal genieten

De hele dag door

Een tuin met zwembad en poolhouse is de perfecte combinatie. Of je nou fanatiek baantjes getrokken hebt. Of ontspannend rond gedobberd. Ook na zonsondergang kan je eenvoudig genieten. Doe de (sfeer)verlichting bij het luxe poolhouse aan. Creëer een royale sfeer waarin het onmogelijk is om níet te genieten. Op een heldere zomeravond wordt dit versterkt door de sterren en de maan. Klaar om de voeten omhoog te doen. En het water binnen handbereik te houden. Zo heers je pas écht als een koning over eigen tuin.

Heerlijk wegdromen in een prachtige houten droomverblijf?

De basis elementen van een luxe poolhouse


Basiselementen
 • Geschaafd en gedroogd hout
 • Dakbedekking
 • Staanders van 14x14cm
 • Betonbandjes
Standaard inbegrepen
 • Robuuste beton poeren
 • Douglas Rabat wanden
 • Inclusief montage
 • Dakgoten van zink
Accessoires
 • Open haard
 • Jacuzzi
 • Buitendouche
 • Keukenblok

Oog voor detail

Ligging van je poolhouse zwembad

De basis van een zwembad met poolhouse begint bij de ligging. Afhankelijk van de ruimte in je tuin maken wij een ontwerp. De vorm word in overleg bepaald. En de oriëntatie en ligging van het moderne poolhouse wordt nauwkeurig bepaald. Zorg dat er genoeg zonneschijn is. Dat je niet met de rug in de zon zit. Het gebouw zich aan de zijkant van je tuin bevindt. Er niet teveel wind is. En dat het niet te ver van het zwembad én de woning is. Zéker als er ook kleinere kinderen achterin je tuin rondlopen. Klaar om te beginnen met een poolhouse bouwen.

Praktische voorzieningen

Voordat je royaal kan genieten is het belangrijk om goed na te denken over de praktische voorzieningen. Waar een technische ruimte noodzakelijk is voor elektriciteit, water, gas, filterinstallatie, warmtepomp of airco. Hoeft dit de luxe en royale sfeer van je tuin niet omlaag te halen. Dit is namelijk te verwerken in een houten poolhouse. Denk verder na over de vloer die naast het zwembad ligt. En onthoudt dat dit absoluut géén vloer mag zijn die glad wordt. Stem de uitstraling van het zwembad met poolhouse verder op elkaar af om eenheid te creëeren.

Kom langs bij de makers van Royaal Buiten

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Kom bij ons langs! Maak een afspraak om er samen achter te komen wat je wensen zijn en hoe je droompaleis eruit ziet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vergunningcheck

Ondanks dat je heerst over eigen tuin moet een poolhouse aan de richtlijnen voldoen. Doe daarom een vergunningcheck. Voorkom problemen en houd je aan de regels voor het bouwen van een vrijstaande overkapping douglas of aanbouw als buitenpaleis. Lees meer over vergunningvrij bouwen via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningcheck via het Omgevingsloket.