Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Douglas overkapping 8x4

Grote douglas overkapping 8×4

Met een grote douglas overkapping op maat van 8×4 meter verzeker je jezelf van een extra woonruimte. Niet alleen voor in de zomer. Maar ook tijdens de regenachtige én doorgaans koude weersomstandigheden in ons kleine landje. Profiteer van het beste van twee werelden. De ruimte voor opslag én een gezellige zithoek. Creëer een kantoor aan huis of open je eigen fitnesstudio. Hoe de houten terrasoverkapping eruit komt te zien? Dat bepaal jij! Wij leveren het op maat.

Exclusieve douglas overkapping

Met een douglas overkapping met glas van Royaal Buiten breng je extra klasse in je tuin. Ook met regen. En ook tijdens de (snikhete) zomerdagen. Doordat wij een tuinoverkapping op maat maken streven wij continu naar het beste. Details tot in de kleinste puntjes. In combinatie met een gedegen kennis en vakmanschap leidt dit tot een uniek én stijlvol ontwerp volledig naar eigen wens. De maten? Die bepaal jij. Ga voor een douglas overkapping 8×4, óf toch een maatje kleiner met 6×4.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Overkapping van douglas hout

Het beste van het beste. Daar staan wij voor. Dit begint met de keuze voor een goede houtsoort. En daar zijn wij (al zeggen we zelf) met vlag en wimpel in geslaagd. Douglas hout is één van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied. De nerf is fijn tot matig grof. En na droging wordt het hout steeds harder waardoor het bij uitstek geschikt is voor een luxe buitenverblijven op maat. Onbehandeld gaat douglas hout al 10 tot 15 jaar mee. Hoe jij de levensduur nog verder kan verlengen?

  • Speciale douglas beits
  • Schoonmaken met douglas hout reiniger
  • Jaarlijks bijwerken

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

Stap 1

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je al beginnen met de oriëntatie van je douglas overkapping van 8×4, óf een andere afmeting. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij komen graag bij je op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en gedachtes uit te wisselen. De maten, modellen en details voor je douglas buitenverblijf worden door onze makers in kaart gebracht. Hierna gaan wij aan de slag met een ontwerp én offerte.

Stap 2

Prijsopgave en ontwerp

Wij specificeren de kosten voor je in een uitgebreide offerte. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Wel zo fijn, toch? Bij akkoord op de offerte geven wij je een zo realistisch mogelijk beeld. De werkzaamheden worden ingepland en niks staat meer in de weg voor een douglas overkapping op maat!

Stap 3

Productie en realisatie

Groen licht? Dan starten wij met de productie. Wij kruipen achter onze tekentafel en gaan aan de gang met de technische tekeningen. De benodigde materialen worden besteld én vanuit onze zagerij worden de onderdelen voorbereid. Op locatie hebben wij hierdoor een zo vlot mogelijke werkwijze. Een montagedatum wordt ingepland en ons montageteam komt op de afgesproken dag bij je langs.

Stap 4

Oplevering en nazorg

Als makers van exclusieve buitenproducten vertrekken wij niet voordat alles tot in de puntjes is afgewerkt. De kleinste details ontkomen niet aan ons timmermansoog. Samen lopen wij alle onderdelen na. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan pakken wij deze puntjes zo snel mogelijk voor je op. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Ook ná oplevering staan wij na één belletje bij je op de stoep.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)