Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Buitenverblijf showroom

Laat je inspireren in de showroom

Met onze buitenverblijf showroom bieden wij je een flinke dosis aan inspiratie! Waan je op een (nét iets te) warme zomerdag onder je tuinoverkapping op maat in de schaduw. Of geniet tijdens de regenachtige weersomstandigheden van een lekker droog én warm plekje in je achtertuin. In een showroom met luxe buitenverblijven laten wij zien hoe je het maximale uit je tuin haalt. Vind de perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol. Geniet 365 dagen per jaar! Bezoek onze showroom!

Exclusieve buitenverblijf showroom

Als makers van exclusieve houten tuinoverkappingen zijn wij trots op ons werk. Dit delen wij graag met je. Daarom hebben wij enkele grepen uit ons vakmanschap tentoongesteld in onze buitenverblijf showroom. Hierin kom het streven naar perfectie tot uiting. Tot in de kleinste details. Originele én stijlvolle ontwerpen gebundeld met één doel. Het vinden van jouw droom douglas buitenverblijf! Volledig op maat gemaakt.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Buitenverblijf showroom douglas hout

Als makers van exclusieve buitenverblijven, moeten wij ook gebruik maken van de beste materialen. En dat doen we. Met de keuze voor douglas hout maken wij een douglas overkapping op maat. Volledig naar jouw wensen. Door de jaren heen krijgt het hout het nodige karakter. Zonlicht zorgt ervoor dat fijne scheurtjes en barstjes ontstaan. Hierdoor krijgt je buitenverblijf een éxtra unieke uitstraling. Andere voordelen van douglas hout?

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Levensduur tussen de 10 én 15 jaar (onbehandeld)
  • Fijne tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout na droging

Doe de vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Geïnteresseerd in een showroom buitenverblijf? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor inspiratie én advies op maat. Ook komen wij graag bij jou op locatie langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Nadat wij gedachtes hebben gewisseld zetten wij je wensen op een rijtje. De maten, modellen én details worden in kaart gebracht. Op naar het ontwerp én de prijsopgave!

Prijsopgave en ontwerp

In een offerte specificeren wij alle kosten voor je. Hierdoor kom je niet meer voor verrassingen te staan. Akkoord? Dan gaan wij voor je aan de slag met sfeervolle 3D schetsen. Krijg een mooi én realistisch beeld van je buitenverblijf. Hierna plannen wij een datum in zodat je precies weet wanneer je wat kan verwachten.

Productie en realisatie

Voordat de productie kan starten, kruipen wij nog achter onze tekentafel. De technische tekeningen worden gemaakt. Hierna worden de materialen besteld én op maat gemaakt in onze eigen zagerij. Hier steken wij veel energie in, zodat de montage op locatie zo soepel mogelijk verloopt. In overleg plannen wij een datum in dat ons montageteam bij je langskomt. Op naar een goed einde!

Oplevering en nazorg

Hebben wij het buitenverblijf tot in de (kleinste) puntjes opgeleverd? Dan is de officiële oplevering een feit. Samen lopen we alle onderdelen na. Als je nog niet helemaal tevreden bent pakken wij deze zaken zo snel mogelijk op. Wij zijn pas tevreden, zodra jij dat bent. Ook na oplevering staan wij na één belletje weer bij je op de stoep. Wel zo fijn, vinden wij.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)