Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Exclusieve Staalramen

Een authentieke uitstraling geef je jou buitenverblijf met robuuste staalramen.

Geschreven door Frank Roijakkers

Exclusieve staalramen in jou buitenverblijf

Bij het samenstellen van een buitenverblijf komen meer dingen kijken dan je van tevoren zou denken. Wil je een zadeldak of kapschuur? Of ga je toch voor een plat dak?

Na de basis uitgekozen te hebben ga je door met het oriënteren op de typen wandafwerking. Maar ook belangrijk om van tevoren na te gaan aan welke eisen jouw buitenverblijf moet voldoen. Wil je een buitenkeuken, moet het verblijf geïsoleerd zijn, wil je een open verblijf of wil je het ook kunnen sluiten? Zo is stijl en smaak per persoon anders. Hieronder vind je de informatie over onze staalramen.

Royaal Melderslo 13590 web
Royaal Melderslo 13530 web

Staalramen van de hoogste kwaliteit

Met onze staalramen bent u verzekerd van ijzersterke kwaliteit. De staalramen komen uit onze eigen productie en werkplaats!
De ramen zien er niet alleen authentiek uit maar vormen ook een geweldige combinatie met Douglas of Eiken hout.

  • 10mm gehard glas
  • Zwarte poedercoating
  • Inzetlijsten
  • Diverse afmetingen

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Staalramen kunnen in elke overkapping geplaats worden. Door diverse afmetingen en onze kracht in maatwerk houtbouw is in elke overkapping een staalraam toepasbaar.

 

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!