Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Constructie soorten

Douglas, Eiken of gespoten constructies?
Wat past bij jou?

Geschreven door Frank Roijakkers

Alles begint bij een type constructie en hout soort!

Een buitenverblijf is er in diverse types te krijgen, denk aan een plat dak, zadeldak of kapschuur. Daarlangs bieden wij bij Royaal Buiten diverse houtsoorten, houtmaten en kleurmogelijkheden aan. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden en opties:

Douglas constructie

Het Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar die ook in Nederland groeit. Douglas hout is sterk, recht en stabiel. Dit hout is machinaal makkelijker te bewerken dan eikenhout. Douglas hout heeft een warme kleur en door de jaren heen vergrijst. Wij leveren Douglas in 15×15 en 20×20 constructies!

Eiken constructie

Een eiken constructie biedt een stevige en betrouwbare ondersteuning van uw buitenverblijf en overkapping. Eikenhout is een duurzame soort hout die in nagenoeg elk interieur past. Ook geeft eikenhout een unieke sfeer door de geur en kleur die van het hout afstraalt. Eikenhout staat bekend om het mooie verjaringsproces. De kleur van het hout veranderd door de jaren heen op een zeer mooie manier. Wij leveren Eiken in 15×15 en 20×20 constructies!

Gespoten constructie

Zoek je iets anders dan houtkleur? Kies dan voor een gespoten constructie of voor gespoten delen. Hiermee krijg je een ander karakter en uitstraling! Volledig naar wens.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.