fbpx
Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Vrijstaande overkapping douglas

Exclusieve overkapping van douglas hout

Een vrijstaande overkapping douglas in je tuin? Dan ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je straks je eigen plekje hebt waar je lekker kunt gaan genieten, ongeacht het jaargetijde. Royaal Buiten biedt diverse bouwpakketten aan voor jouw vrijstaande veranda douglas. Hiermee hopen wij je een goed beeld te kunnen geven van het uiteindelijke resultaat. De combinatie van houten elementen met glas, staal of kleur zorgen ervoor dat jouw vrijstaande tuinoverkapping douglas hout een robuuste uitstraling heeft. Verder heeft douglas hout een karakteristieke kleur met levendige structuur. Hierdoor krijgt jouw vrijstaande houten overkapping een zeer aangename uitstraling. Wacht niet langer en maak een afspraak bij Royaal Buiten!

Waarom douglas hout?

Wij van Royaal Buiten zijn zeer bedreven in het leveren en/of plaatsen van onze buitenverblijven in heel Nederland en België. Daarnaast vinden wij het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het product van goede kwaliteit is. Om je een idee te geven wat een vrijstaande overkapping douglas nou precies inhoudt, zullen we je een beknopte uitleg geven over douglas hout.

Bij Royaal Buiten zijn alle producten gecertificeerd en van duurzaam douglas hout gemaakt. Naast het feit dat douglas hout een ontzettend warme, luxe uitstraling heeft, heeft het ook nog vele andere voordelen. Zo komt douglas hout uit een duurzaam beheerd bos en is het PEFC-gecertificeerd. Daarnaast is het onbehandeld en dus puur natuur. Ook is het douglas hout weerbestendig en heeft het een lange levensduur (duurzaamheidsklasse 3). Een vrijstaande overkapping hout is dus ideaal! Benieuwd naar nog meer eigenschappen van douglas hout? Lees verder.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Verschillende soorten vrijstaande overkapping van douglas hout

Een vrijstaande overkapping douglas bij Royaal Buiten wordt ten alle tijden gemaakt van douglas hout. Wil jij een exclusieve uitstraling creëren? Dat kan! Je hebt bij Royaal Buiten allereerst de keuze uit vijf verschillende soorten kleuren bij een kant en klare overkapping:

  • Antraciet gespoten
  • Bruin gespoten
  • Lichtgrijs gespoten
  • Wit gespoten
  • Groen geïmpregneerd

Vergunningscheck

Wanneer je een overkapping vrijstaand hout wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een vrijstaande overkapping douglas of vrijstaande overkapping plat dak. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een luxe terrasoverkapping via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Bouwpakket naar keuze

Daarnaast heb je bij Royaal Buiten de mogelijkheid om extra elementen aan je standaard bouwpakket toe te voegen voor je vrijstaande overkapping douglas. Op deze manier proberen we zo dicht mogelijk bij jouw ideale plaatje te komen. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Benieuwd naar wat een losstaande overkapping tuin voor jou kan betekenen?

Je hebt bij Royaal Buiten onder andere de keuze uit een plat dak voor een tuin overkapping vrijstaand. Een plat dak ziet er erg strak en stijlvol uit. Daarnaast is een plat dak niet gevoelig voor wind en is het gemakkelijk te plaatsen. Ook kun je er eenvoudig zonnepanelen of een zonneboiler op plaatsen. Een overkapping met zonnepanelen of een zonneboiler is duurzamer.

Dit is echter niet de enige mogelijke optie voor een vrijstaande overkapping tuin. Je hebt bij Royaal Buiten namelijk ook de mogelijkheid voor een zadeldak bij buitenverblijven van hout. Kenmerkend voor een zadeldak is dat het uit twee even grote dakvlakken bestaat. Verder geeft het zadeldak een houten vrijstaande overkapping een klassieke uitstraling en zorgt het voor extra ruimte bovenin.

Meer info over onze vrijstaande overkappingen?

Een keuze maken voor een vrijstaande overkapping douglas is niet eenvoudig. Bij Royaal Buiten begrijpen we dat helemaal. Je kunt daarom eventueel een afspraak maken met ons, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Ook ben je te allen tijde van harte welkom in onze showtuin. Hier kan je op je gemak alle mogelijkheden bekijken van een douglas overkapping aan huis terwijl je geadviseerd wordt door onze professionals.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgde terrasoverkapping vrijstaand hout, ambachtelijk gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)