Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Vrijstaande overkapping douglas

Exclusieve overkapping van douglas hout

Op zoek naar een stijlvolle vrijstaande overkapping van douglas hout voor in je tuin? Dan ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres! Met onze bouwpakketten creëer je je eigen plekje waar je het hele jaar door heerlijk van kunt genieten. Onze vrijstaande overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van een basic model tot aan luxe varianten met glas of staal. Bovendien ben je bij Royaal Buiten verzekerd van een overkapping van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur. Twijfel je nog waarom je voor douglas hout zou moeten kiezen? We vertellen je graag meer over de voordelen van dit duurzame en sterke houtsoort. Ontdek hoe wij samen met jou jouw droomoverkapping kunnen realiseren!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Verschillende soorten vrijstaande overkapping van douglas hout

Een vrijstaande overkapping douglas bij Royaal Buiten wordt ten alle tijden gemaakt van douglas hout. Wil jij een exclusieve uitstraling creëren? Dat kan! Je hebt bij Royaal Buiten allereerst de keuze uit vijf verschillende soorten kleuren bij een kant en klare overkapping:

  • Antraciet gespoten
  • Bruin gespoten
  • Lichtgrijs gespoten
  • Wit gespoten
  • Groen geïmpregneerd

Waarom douglas hout?

De charme van douglas hout: perfect voor jouw vrijstaande overkapping

Bij Royaal Buiten zijn we niet alleen bedreven in het leveren en plaatsen van onze buitenverblijven, maar hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom wordt een vrijstaande overkapping bij ons gemaakt van duurzaam, onbehandeld douglas hout met een PEFC-certificatie.

Zo is het douglas hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen en is het weerbestendig, waardoor het een lange levensduur heeft (duurzaamheidsklasse 3). Kortom, naast de prachtige warme en luxe uitstraling, zijn er nog veel meer redenen waarom je voor douglas hout zou moeten gaan.

Geef een eigen draai aan jouw overkapping van douglas hout

Bij Royaal Buiten heb je de mogelijkheid om naast je standaard bouwpakket ook nog extra elementen toe te voegen voor je vrijstaande overkapping van douglas hout. Zo kun je nét die extra touch geven aan jouw buitenverblijf. Je kunt hierbij denken aan kleuren, ramen, deuren en/of glazenschuifwanden.

Daarnaast kun je bij ons ook kiezen uit verschillende soorten daken, namelijk: een plat dak of een zadeldak. Een plat dak ziet er erg strak en stijlvol uit. Daarnaast is een plat dak niet gevoelig voor wind en is het gemakkelijk te plaatsen. Ook kun je er eenvoudig zonnepanelen of een zonneboiler op plaatsen. Een overkapping met zonnepanelen of een zonneboiler is duurzamer. Kenmerkend voor een zadeldak is dat het uit twee even grote dakvlakken bestaat. Verder geeft het zadeldak een houten vrijstaande overkapping een klassieke uitstraling en zorgt het voor extra ruimte bovenin.

Meer info over onze vrijstaande overkappingen?

Een keuze maken voor een vrijstaande overkapping douglas is niet eenvoudig. Bij Royaal Buiten begrijpen we dat helemaal. Je kunt daarom eventueel een afspraak met ons maken, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Ook ben je te allen tijde van harte welkom in onze showtuin. Hier kan je op je gemak alle mogelijkheden bekijken van een douglas overkapping aan huis, terwijl je geadviseerd wordt door onze professionals.

Laat je inspireren door onze unieke projecten met douglas overkappingen

Met trots kunnen wij zeggen dat we al vele klanten hebben mogen helpen bij het realiseren van hun droomtuin. Bij ieder uniek project die we hebben afgeleverd, streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vrijstaande overkappingen van douglas hout zijn daarbij een populaire keuze onder onze klanten.

Laat je daarom vooral inspireren door onze projecten met losstaande overkappingen en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen tuin. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande overkapping met glas of een vrijstaande terrasoverkapping, Royaal Buiten heeft het. Wij hebben de expertise en ervaring om jouw ideale overkapping van douglas hout op maat te kunnen verwezenlijken. Neem een kijkje bij al onze projecten en leef je uit!

Vergunningscheck

Als je van plan bent om een vrijstaande overkapping van hout te bouwen, is het belangrijk om een vergunningscheck te doen. Op deze manier voorkom je problemen, omdat er bepaalde regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping vrijstaand. Wil je weten of je een vergunning nodig hebt voor jouw vrijstaande terrasoverkapping? Lees dan meer op de website van de Rijksoverheid of doe een vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgde terrasoverkapping vrijstaand hout, ambachtelijk gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!