Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Overkapping met zonnepanelen

Profiteer van zonnepanelen

Een overkapping met zonnepanelen is zéker het overwegen waard zodra je voor een veranda of overkapping gaat. Wek tegelijkertijd energie op om de overkapping (deels) terug te verdienen. Een interessante oplossing zijn transparante zonnepanelen voor bij een veranda. Deze laten deels licht door. En werken ook zonwerend waardoor de panelen de overkapping een fraai uiterlijk geven. Wij passen de overkapping zo aan dat zonnepanelen eenvoudig geplaatst kunnen worden. Profiteer dus van deze win-winsituatie!

Draag bij aan de buitenwereld

Iedereen doet tegenwoordig wel iets om bij te dragen aan het milieu. En waarom zou je met een overkapping met zonnepanelen niet twee vliegen in één klap slaan? Zo is het mogelijk om buiten te genieten van je eigen koninkrijk. Terwijl je direct een (groen) steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Ook de uitstraling van transparante zonnepanelen passen perfect bij het robuuste karakter van luxe buitenverblijven. Wij passen je buitenpaleisje eenvoudig aan er vervolgens zonnepanelen op te laten installeren. Creëer een prachtig effect om als vorst te heersen over eigen tuin!

Vergunningscheck

Ben je van plan een overkapping met zonnepanelen te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen voor buitenverblijven. Lees hier meer over via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Wel of geen zonnepanelen?

Uit onze ervaring weten wij dat veel personen twijfelen over het aanleggen van een overkapping met zonnepanelen. Vaak maken zij zich zorgen over de uitstraling die zonnepanelen met zich meebrengen. Vanuit ons vakmanschap zijn wij er van overtuigd dat de karakteristieke uitstraling van douglas hout (nagenoeg) perfect aansluit op transparante zonnepanelen. Daarom hoef je het voor de uitstraling van luxe tuinhuizen niet te laten. En staat niets meer in de weg om te investeren in het milieu én de eigen schatkist.

Wat zijn de voordelen van een overkaping met zonnepanelen?

Het grote voordeel is dat zonnepanelen tegenwoordig niet meer ‘lelijk’ zijn. Enerzijds komt dit doordat we eraan gewend zijn geraakt. Maar, het komt nóg meer omdat de zonnepanelen zich door de jaren heen ook ontwikkeld hebben. Deels transparante zonnepanelen zorgen ervoor dat dit perfect aansluit bij de uitstraling van een douglas- of eikenhouten overkapping. Hierdoor is een douglas schuur plat dak ook niet meer weg te denken uit veel tuinen. Onderstaand alle voordelen van als we een overkapping met zonnepanelen aanpassen om ze direct te leggen.

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor de eigen schatkist
  • Profiteer van een strak uiterlijk

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een overkapping met zonnepanelen, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)