Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Overkapping met zonnepanelen

Profiteer van zonnepanelen

Een overkapping met zonnepanelen is zéker het overwegen waard zodra je voor een veranda of overkapping gaat. Overdag zit je beschut terwijl de zonnepanelen energie opwekken. Een interessante oplossing kan zijn een overkapping met transparante zonnepanelen. Deze laten deels licht door maar werken ook zonwerend waardoor de panelen de overkapping een fraai uiterlijk geven. Overweeg je zonnepanelen op jouw overkapping? Geef dit aan ons door en wij passen de overkapping zo aan dat zonnepanelen, eventueel in de toekomst, eenvoudig geplaatst kunnen worden door jouw zonnepanelen expert!

Draag bij aan de buitenwereld

Iedereen doet tegenwoordig wel iets om bij te dragen aan het milieu. Heb je er al aan gedacht om zonnepanelen te plaatsen op jouw overkapping?Zo geniet je buiten van je eigen koninkrijk terwijl je direct een (groen) steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Er zijn tegenwoordig veel soorten zonnepanel met ieder een eigen uitstraling. Hierdoor zit er altijd een optie bij die perfect past bij het karakter van luxe buitenverblijven. Wij passen de constructie van de overkapping eenvoudig aan zodat je er vervolgens zonnepanelen op kunt laten installeren door een expert uit jouw regio. Creëer een prachtig effect om als vorst te heersen over eigen tuin!

Vergunningscheck

Ben je van plan een overkapping met zonnepanelen te bouwen? In de meeste gevallen is er voor de zonnepanelen zelf geen vergunning nodig, maar wel voor de overkapping. Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen voor buitenverblijven. Lees hier meer over via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Wel of geen zonnepanelen?

Uit onze ervaring weten wij dat veel personen twijfelen over het plaatsen van zonnepanelen op een overkapping. Vaak maken zij zich zorgen over de uitstraling die zonnepanelen met zich meebrengen. Dat is niet nodig. Er is tegenwoordig een groot aanbod van diverse soorten zonnepanelen waardoor de karakteristieke uitstraling van douglas- of eiken hout (nagenoeg) perfect aansluit op de zonnepanelen. Denk bijvoorbeeld aan solar dakpannen, perfect voor op jouw kapschuur of zadeldak. Voor de uitstraling van jouw luxe tuinhuis hoef je het dus niet te laten. En staat niets meer in de weg om te investeren in het milieu én de eigen schatkist.

Wat zijn de voordelen van een overkapping met zonnepanelen?

Het grote voordeel is dat zonnepanelen tegenwoordig niet meer ‘lelijk’ zijn. Enerzijds komt dit doordat we eraan gewend zijn geraakt, anderzijds omdat de zonnepanelen zich door de jaren heen ontwikkeld hebben. Deels transparante zonnepanelen zorgen ervoor dat dit perfect aansluit bij de uitstraling van jouw overkapping, zelfs bij een poolhouse.

De voordelen op een rijtje:

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor jouw eigen portemonnee
  • Multi functioneel
  • Profiteer van een passend uiterlijk

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een overkapping met zonnepanelen, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)