Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Kant en klare overkapping

Buitenverblijf kant en klaar

Een kant en klare overkapping van Royaal Buiten voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je hebt er geen omkijken naar. Wij gaan met jou in gesprek voor de uitgangspunten, maken een ontwerp, produceren de overkapping en plaatsen die in jouw tuin. Het enige wat jij moet doen is je wensen en eisen met ons bespreken. De mogelijkheden van een kant en klare overkapping zijn oneindig. Jij bepaalt de afmetingen, de kleur, de afwerkingen en of je deze dichtmaakt met glas. Ons vakmanschap en onze gedegen kennis vinden wij vanzelfsprekend. Daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Je weet precies wat je krijgt, maar toch weten wij je te verrassen.

Bouwpakket

Wij maken jouw kant en klare overkapping op maat in onze eigen machinale werkplaats. De mogelijkheden zijn enorm groot. De kleur, afmetingen en afwerkingen bepaal jij. Je richt deze helemaal in naar je eigen zin. Zo kun je ook kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Je kunt dit doen met een glazen wand, deur of schuifwanden. Zo kun jij het hele jaar genieten onder je overkapping met uitzicht op je tuin. Een overkapping zorgt voor een extra ruimte aan je huis, waaronder je heerlijk kunt zitten. Door het gebruik van hout in combinatie met staal en kleuren krijgt je kant en klare overkapping een robuuste uitstraling.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Verzorg de finishing touch

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Royaal Buiten. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Doe de vergunningcheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningcheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningcheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

Onze projecten starten we met een vrijblijvend gesprek. Zo inventariseren we jouw wensen en eisen en kun jij ons vragen stellen over onze werkwijze, een kostenplaatje en over onze houtbouw. Zo kunnen we meteen sparren over de mogelijkheden en kunnen we onze ideeën geven. We brengen al jouw wensen en eisen in kaart en zetten de maten, het gewenste model en de details op een rij. Zo hebben we aan het einde van het gesprek de uitgangspunten voor jouw kant en klare overkapping op een rij.

Prijsopgave en ontwerp

Na het gesprek gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp en een uitgewerkte offerte. Hierin staan alle specifieke kosten en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Als je akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van het plan. In deze fase plannen we ook de werkzaamheden in, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

Productie en realisatie

Zodra we een akkoord hebben op het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We houden het proces zoveel mogelijk in eigen hand en anders besteden we het uit aan een van onze specialisten. We steken veel werk in de voorbereiding van jouw kant en klare overkapping. Zo duurt het monteren op locatie minder lang.

Oplevering

Na het monteren volgt een officiële oplevering van jouw kant en klare overkapping. Hierin bespreken we alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen we dat graag zo snel mogelijk op.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!