Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Overkapping jacuzzi

Lamellen overkapping voor jacuzzi

Voor een overkapping jacuzzi kom je al snel bij een lamellen overkapping uit. Ideaal voor de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Laat het water heerlijk warm worden om tijdens iedere temperatuur tot optimale ontspanning te komen. Ook als regent kan je met een overkapping heerlijk droog genieten in een jacuzzi of hottub. Schijnt de zon misschien té fel? Ook dan is een lamellen overkapping ideaal waarbij je de lamellen dicht kan klappen.

Voordelen van een jacuzzi met overkapping

Met een houten overkapping met jacuzzi geniet je optimaal van de zon óf de schaduw. Ga voor een lamellen overkapping om een kantelbaar dak te hebben. Ook is dit waterdicht, waardoor je altijd droog kan genieten in de jacuzzi. Ga eventueel voor screens of zijpanelen bij een vrijstaande overkapping douglas om meer privacy te creëeren tijdens een moment in de jacuzzi of hottub. Bij douglas hout heb je direct een luxe design dat aansluit bij een jacuzzi.

Vergunningscheck

Ben je van plan een overkapping met lichtstraat te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan voor luxe tuinhuizen. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Lees hier meer over via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Met een jacuzzi of hottub

Het grote voordeel van een hottub of overkapping jacuzzi is dat je deze bij iedere temperatuur kan gebruiken. Ongeacht of het buiten koud of warm is, kom je bij iedere temperatuur tot optimale ontspanning. Met een lamellen overkapping creëer je de nodige flexibiliteit. Pik alle zonnestralen mee zodra de lamellen geopend zijn bij een douglas schuur plat dak. En sluit de lamellen als er een Nederlandse regenbui meldt. Klaar om het maximale uit je overkapping jacuzzi te halen. En vooral: om royaal te genieten.

Design overkapping voor jacuzzi

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Dat is wat bij ons centraal staat als we een overkapping jacuzzi voor je gaan maken. Dit begint met goede materialen zoals douglas- en eikenhout die onze buitenverblijven jarenlang van een prachtig uiterlijk voorzien. Ook de veiligheid is gewaarborgd omdat de sterke materialen bestand zijn tegen de weersomstandigheden van ons land. Kijkend naar het gebruiksgemak valt ook op te merken dat dit eenvoudig zelf te monteren is. Wij voorzien je van een duidelijke handleiding, waarna je het heft in eigen hand kan nemen. Liever een overkapping jacuzzi laten plaatsen? Ook dan komen de specialisten van Royaal Buiten graag bij je langs.

  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Veiligheid gegarandeerd
  • Optimaal gebruikersgemak

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!