Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
Buitenverblijf met kachel / open haard

Lamellen overkapping

Voor een overkapping voor de jacuzzi kom je al snel bij een lamellen overkapping uit. Ideaal voor de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Laat het water heerlijk warm worden om tijdens iedere temperatuur tot optimale ontspanning te komen. Als het regent kan je met een overkapping heerlijk droog genieten in een jacuzzi of hottub. Schijnt de zon misschien té fel? Ook dan is een lamellen overkapping ideaal waarbij je de lamellen dicht kan zetten.

Wat is een lamellen overkapping?

Bij Royaal Buiten hebben wij een pergola met lamellen. Dit zijn aan elkaar gekoppelde lamellen die je kan afstellen zoals je wenst. Geheel om over je eigen tuin te heersen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Naast het moderne en vorstelijke uiterlijk van luxe buitenverblijven, pas je de overkapping eenvoudig aan het weer aan. Ideaal om een jacuzzi of hottub onder te plaatsen. Wat voor temperatuur of weer het dus is, met een lamellen bij je pergola is het altijd ideaal.

Vergunningscheck

Ben je van plan een lamellen overkapping te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Lees hier meer over via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Lamellen of normale overkapping?

Een lamellen overkapping wordt vaak vergeleken met een ‘normale’ overkapping. Niet voor niets, omdat dit veel voorkomende mogelijkheden zijn. Het voordeel van lamellen bij een pergola is dat je deze kan afstellen zoals je wilt. Kantel de lamellen open óf dicht afhankelijk van het weer. Om een éxtra zonnestraaltje mee te pikken onder een douglas schuur plat dak. Of juist om de regendruppels onder de overkapping vandaan te houden. Zo kan je royaal genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Dat noemen wij pas écht heersen over eigen tuin!

Wat zijn de voordelen van een lamellen overkapping?

Vanuit ons vakmanschap weten wij als geen ander wat de voordelen zijn van een lamellen overkapping. Vergroot het woongenot bij een pergola of vrijstaande overkapping douglas. En geniet langer van het buitenleven. Hieronder hebben wij de meest voorkomende voordelen eenvoudig op een rijtje gezet.

  • Profiteer van een (nagenoeg) waterdichte overkapping
  • Eenvoudig te (laten) installeren
  • Ideaal voor ‘Nederlandse’ weersomstandigheden
  • Hoge kwaliteit materiaal

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking bij luxe tuinhuizen. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!