Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Houten overkapping

Exclusieve houten overkapping

Geniet het hele jaar door van je tuin met een houten overkapping. Geheel op maat gemaakt om vier seizoenen lang vanuit een beschut plekje te genieten van je tuin. Kwaliteit én uitstraling voorop om uiteindelijk samen tot dé overkapping van je dromen te komen. Groot, compact óf een tussenweg. Keuzemogelijkheden genoeg. Wat vast staat is dat wij streven naar perfectie. En dat gaat in de meesten gevallen héél ver. Tot op de millimeter nauwkeurig doen wij er alles aan om aan je wensen te voldoen. Laat je dus inspireren. Aan de slag!

Bij Royaal Buiten maken wij onderscheid binnen een houten overkapping. Hierboven zijn de verschillende mogelijkheden weergegeven. Natuurlijk houdt het hierna níet op. Zo kan je het buitenverblijf verder naar eigen hand zetten door verschillende accessoires uit te kiezen. Ga na wat voor ramen, deuren, (glazen) schuifwanden óf zonwerende screens je wilt. Hierdoor wordt je overkapping niet alleen completer, maar óók écht van jou! Afgewerkt tot in de kleinste details.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Douglas overkapping

Een houten overkapping bij Royaal Buiten wordt altijd gemaakt van douglas hout. Een keuze die is gemaakt vanuit onze expertise én ervaring. Zo kent deze houtsoort vele voordelen. Om je hier een beter beeld van te geven hebben wij onderstaand een opsomming met enkele voordelen gemaakt.

  • Eén van de hardste houtsoorten uit Europa
  • Onbehandelde levensduur van 10 tot 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging, dus perfect voor luxe buitenverblijven
  • Krijgt een eigen karakter door de zonnestralen

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunning check te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunning check via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

De overkapping wordt samen met ons ontworpen en op maat gemaakt voor jouw tuin. Binnen 4 stappen plaatsen wij jouw droom overkapping.

  1. Oriëntatie en inventarisatie
  2. Prijsopgaven en ontwerp
  3. Productie en realisatie
  4. Oplevering en nazorg

Bij deze werkwijze zijn wij betrokken van de oriëntatie tot de plaatsing. Wij zetten al jouw wensen en eisen op rij en brengen het gewenste model en details in kaart.

Kom naar de showtuin

Hout moet je natuurlijk écht ruiken, zien, voelen én ervaren. Daarom hebben wij een showtuin waar je de kwaliteit van het douglas hout met eigen ogen kan aanschouwen. Laat je direct adviseren door onze professionals. Samen komen wij op deze manier tot het ideale plaatje en begeleiden wij je van A tot Z.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)