Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Overkapping met lichtstraat

Profiteer van daglicht

Met een overkapping met lichtstraat houd je het daglicht binnen je eigen tuin. Hierdoor krijgt je overkapping een mooie en vorstelijke uitstraling. Haal het maximale uit je overkapping en zit urenlang in het heerlijke zonnetje. Klaar om iedere dag van veel lichtinval te genieten. Ervaar de luxe van een houten overkapping. En ben klaar om jarenlang royaal te genieten.

Wat is een lichtstraat?

Een overkapping met lichtstraat is een lang framewerk dat meerdere ramen heeft. Doordat deze ramen allemaal op een rijtje zijn geplaatst in het dak, ontstaat er veel lichtinval. Ideaal bij een donkere overkapping. Door veel licht krijgen buitenverblijven namelijk een ruimtelijk gevoel. Klaar om zowel tijdens de zomermaanden iedere zonnestraal mee te pikken, als in de herfst het zeldzame zonnetje te zien. Genieten maar!

Vergunningscheck

Ben je van plan een overkapping met lichtstraat te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan voor luxe buitenverblijven. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Lees hier meer over via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Met een lichtstraat overkapping

Uit onze ervaring weten wij als geen ander dat een overkapping aan een woning of schuur vaak donker oogt. Dit komt mede doordat zwart bewerkte douglas planken enorm in trek zijn bij luxe tuinhuizen. Daarom gaan ook steeds meer mensen voor een lichtstraat bij een overkapping. Met name in een plat dak is dit ideaal. De lichtstraat heeft dan vaak een hoek (+-15 graden) om ervoor te zorgen dat ook het regenwater gemakkelijk naar de dakgoot afgevoerd wordt. Zo staat niets je meer in de weg om maximaal te genieten. En natuurlijk: vorstelijk te heersen over eigen tuin!

Wat zijn de voordelen van een lichtstraat?

Het aanbrengen van een overkapping met lichtstraat brengt veel voordelen met zich mee. Zo krijgt de overkapping direct een luxe ogende uitstraling. Profiteer je van het vele daglicht, waardoor de douglas schuur plat dak direct ruimtelijker oogt. Hierdoor is het bij uitstek interessant voor een kleinere overkapping. Ook heb je een ruime keuze tussen verschillende materialen voor het frame én de ruit van de lichtstraat.

  • Luxe uitstraling
  • Profiteer van daglicht
  • Ruimtelijke uitstraling
  • Keuze uit verschillende materialen

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!