Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Luxe tuinhuis met overkapping

Luxe buitenverblijven, veranda’s en tuinhuizen

Ga mee met dé trend van dit moment: een luxe tuinhuis met overkapping. Geef de tuin een stoer en landelijk karakter. Robuuste douglas planken die gezamenlijk een zwarte wand vormen geeft je tuin exclusiviteit. Een mooi contrast tussen alle groenigheid in je (achter)tuin. Met deze karakteristieke toevoeging til je het niveau van je tuin gegarandeerd omhoog. Op naar jarenlang genot!

Combineer twee werelden

Met een luxe tuinhuis met overkapping combineer je het beste van twee werelden. Combineer het praktische met het aangename. Profiteer van extra opbergruimte. En creëer tegelijkertijd direct een extra ruimte om heerlijk in te ontspannen. Open je eigen (thuis)restaurant, fitnessruimte of chillruimte. Gewoon om even heerlijk tot rust te komen na een drukke dag. En om ook thuis het échte vakantiegevoel te ervaren. Dit alles met exclusieve buitenverblijven van Royaal Buiten.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Vier seizoenen genieten

Verleng het terrasseizoen in eigen tuin met een luxe tuinhuis met overkapping. Laat de zonnestralen tijdens de nazomer heerlijk op je luxe buitenverblijf schijnen om écht even helemaal tot rust te komen. Ook tijdens de herfst geniet je zonder gestoord te worden door wind of regen. Zodra je voor een dichte overkapping gaat zit je er ook in de winter warmpjes bij. Heerlijk om ook tijdens de winterse koud even een frisse neus te halen. En hierna breekt het voorjaar al door voor je het door hebt. Laat je thuisterras dus weer snel openen…

Vergunningscheck terrasoverkapping

Houd rekening met mogelijke vergunningen voor een douglas overkapping 8×4 óf een andere afmeting. En kom niet voor (onaangename) verrassingen te staan. Wij helpen je om geen belangrijke zaken over het hoofd te zien. Zie ons als architect die ook buiten ons vak om meedenkt. Zo weten wij als geen ander dat dit een vervelend struikelblok kan zijn op een verkeerd moment. Om je een eindje op weg te helpen hebben wij de informatie al voor je op een rijtje gezet. Lees bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket verdere informatie over mogelijke vergunningen. Voorkomen is beter dan genezen.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Douglas tuinhuis

Kwaliteit is prioriteit. Vanuit dit credo zoeken wij zorgvuldig alleen de (aller)beste houtsoorten uit. En tijdens deze zoektocht zijn wij erachter gekomen dat douglas hout bij uitstek geschikt is voor je luxe tuinhuis met overkapping. Door de jaren heen wordt het ook nog eens éxtra mooi. Hoe dat kan? Zonnestralen regenen op het hout en zorgen voor lichte kleurverschillen en haarfijne scheurtjes. Kortom zorgt dit voor een luxe tuinhuis barstensvol karakter.

  • Enorm harde houtsoort
  • Levensduur van minimaal 10 jaar (onbehandeld)
  • Fijne nerf (tot matig grof)
  • Steeds harder na droging (ideaal voor buiten)
  • Douglas buitenverblijf bouwpakket mogelijk

Onderhoud luxe tuinhuis

Zoals gezegd is de levensduur van een luxe tuinhuis met overkapping onbehandeld al 10 – 15 lentes. Maar, met een klein beetje zorg (én advies van Royaal Buiten) kan je dit eenvoudig nog tientallen jaren verlengen. Om je op weg te helpen hebben wij al een drietal tips op een rijtje gezet.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Gebruik douglas hout reiniger
  3. Werk het tuinhuis regelmatig bij (jaarlijks óf om het jaar)

Professionele dakbedekking terrasoverkappingen

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!