Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Glazen schuifwanden overkapping

Geniet het hele jaar door van je overkapping

Met een glazen schuifwanden overkapping geniet je het hele jaar door vorstelijk van je eigen buitenomgeving. Verleng het terrasseizoen door je buitenpaleis te voorzien van glazen schuifwanden. Een flexibele oplossing die aansluit op de veel veranderende weersomstandigheden in Nederland. Bespaar meteen stookkosten én draag een spreekwoordelijk steentje bij aan het milieu. Op naar een heel jaar rond onvergetelijke momenten in je eigen tuin!

Verleng het terrasseizoen in eigen tuin

Geniet langer van je eigen buitenomgeving met een glazen schuifwanden overkapping. Hoogwaardig aluminium in combinatie met helder glas zijn perfect bij luxe buitenverblijven. Ideaal om vervolgens vorstelijk te heersen over eigen tuin. De schuifwanden zijn gemakkelijk aan te brengen bij een veranda óf andere vrijstaande overkapping douglas. Onze makers zorgen bij iedere overkapping voor een oplossing op maat. Gewoon omdat iedere tuin het verdient! Zo zorgen wij samen voor een mooie manier om langer van het buitenleven te genieten.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Vergunningscheck

Ben je van plan een vrijstaande tuinkamer te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier graag meer over lezen? Dan kan dat via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Royaal genieten

Langer genieten én bijdragen aan het milieu

Een houten overkapping met glazen schuifwanden is niet alleen geschikt om langer van het buitenleven te genieten. Ook ondersteun je hiermee direct het milieu. Bespaar stookkosten door de isolerende werking van de schuifwanden. De temperatuur blijft dan ook langer binnen hangen. Hierdoor is het níet alleen goed voor je portemonnee, maar óók voor het milieu. Draag dus een spreekwoordelijk (groen) steentje bij!

  • Geniet langer van het buitenleven
  • Profiteer van een isolerende werking
  • Behoud méér warmte met luxe tuinhuizen
  • Bespaar op stookkosten
  • Draag een steentje bij aan het milieu

Hoe ga je om met wisselende weersomstandigheden?

Als Nederland ergens om bekend staat zijn het de wisselende weersomstandigheden. Een glazen schuifwanden overkapping kan hier perfect antwoord op geven. Daarom zien wij dit ook als dé ideale aanvulling op je buitenpaleis. Die je vervolgens in staat stelt om vorstelijk te genieten van de buitenomgeving. Als het slecht weer is sluit je de overkapping gemakkelijk af. En neem je direct afscheid van regen én wind. Schijnt de snikhete zomerzon op de glazen panelen? Schuif de wand dan open. Om te genieten van een heerlijke zomerbries die over de overkapping waait. Zo ga je flexibel om met de wisselende weersomstandigheden. Geniet uiteindelijk dan ook maximaal van het buitenleven in eigen tuin.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Waarom Royaal Buiten?

De makers van Royaal Buiten doen er alles aan om je vorstelijk te laten genieten van buitenverblijven. Ook wel je eigen koninkrijk. Zij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten. Een glazen schuifwanden overkapping op maat helpt dan ook maximaal te genieten. Royaal genieten welteverstaan. Om zowel in het vroege voorjaar, als het late najaar te genieten van de buitenlucht. Snuif de geur van de groene natuur. En kom zo écht helemaal tot rust.

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!