Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Houten overkapping met glazen schuifwanden

Geniet met een overkapping

Met een houten overkapping met glazen schuifwanden kan je langer genieten van de buitenomgeving. Verleng het terrasseizoen in eigen tuin. Ook kan je tijdens een (snik)hete zomerdag verkoeling zoeken met een plekje in de schaduw. Schuif de glazen wand open voor een fris briesje. En laat het genieten maar beginnen!

Het hele jaar genieten in eigen tuin

Geniet het hele jaar door van de eigen tuin. Een houten overkapping met glazen schuifwanden kan dan ook wel worden gezien als de perfecte overbrugging. Perfect tussen alle groenigheid in je tuin. Zoals een douglas schuur plat dak. Om als vorst over de eigen tuin te heersen. En met name om te doen waar het leven om draait: royaal genieten.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Vergunningscheck

Ben je van plan een houten overkapping met glazen schuifwanden te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen optreden omtrent regels en vergunningen. Lees meer over buitenverblijven via de Rijksoverheid. Daarnaast kan je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Royaal genieten

Een win-win situatie!

Met een houten overkapping met glazen schuifwanden ga je voor een win-win situatie. Zo bespaar je hiermee stookkosten én creëer je direct een extra ruimte om van te genieten. De extra ruimte aan de vrijstaande overkapping douglas houdt de warmte vast, waardoor het minder verloren gaat. Ideaal om dus aan de eigen portemonnee én het milieu te denken.

  • Geniet langer van het buitenleven
  • Profiteer van een isolerende werking
  • Behoud méér warmte onder de overkapping
  • Bespaar op stookkosten
  • Draag een steentje bij aan het milieu

Glazen schuifwanden voor ieder weer

We kunnen wel stellen dat een houten overkapping met glazen schuifwanden perfect is voor in ons kleine kikkerlandje. Zo is het weer hier nogal wisselvallig te noemen. Op een zomerdag is het dan ook heerlijk om een briesje over de overkapping te laten blazen. Tijdens een koudere nazomerdag is het dan weer heerlijk om de schuifwand dicht te maken. En nog een hele avond te genieten van een zwoele dag in het najaar. Klaar om jarenlang te genieten van je eigen buitenpaleis.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)