Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas veranda bouwpakket

Ga zelf aan de slag

Met een douglas veranda bouwpakket kan je als doe-het-zelver aan de slag om een heerlijke éxtra ruimte in je tuin te creëeren. En zeg nou zelf. Wat is er nou heerlijker dan genieten onder een douglas veranda op maat die je zelf hebt gemonteerd? Als makers van exclusieve buitenproducten snappen wij dat dit nét even dat extra beetje trots en voldoening geeft. Herken je dit?

Douglas houten veranda

Met een douglas veranda bouwpakket weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet 365 dagen per jaar. Zo kan je tijdens de (snikhete) zomerdagen eenvoudig verkoeling zoeken in de schaduw. Maar, ook tijdens de regenachtige én koude wintermaanden kan je in een warme én droge ruimte genieten. Hiermee maak je als het ware een éxtra woonruimte die je naar eigen wens in kan vullen. Ga voor een rustig douglas tuinhuis op maat als fitnessruimte óf juist een chillkamer voor een avondje borrelen. Meer weten over een douglas hout veranda?

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Douglas veranda met stijl

Als makers van een douglas veranda bouwpakket streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste details. En de kleinste puntjes. Doordat wij houtbouw op maat maken ben je altijd verzekerd van een origineel én stijlvol ontwerp bij Royaal Buiten. De keuze voor duurzaam kwaliteitshout zorgt er ook voor dat het stijlvolle bouwpakket veranda douglas jarenlang goed blijft. Combineer dit met gedegen kennis én vakmanschap. En je komt erachter dat wij altijd nét even dat stapje extra zetten. Samen aan tafel om de mogelijkheden voor een douglas overkapping aan huis te bespreken?

Vergunningcheck

Wanneer je een douglas veranda bouwpakket wilt gaan kopen dien je een vergunningcheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een douglas houten veranda of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningcheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Van tekentafel tot eigen zagerij

Als échte ambachtslieden laten wij niets aan het toeval over bij buitenverblijven van hout. Zo beginnen wij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen én mogelijkheden in kaart te brengen. Hierna maken wij een 3D-ontwerp op maat. Akkoord? Dan sluipen wij van de tekentafel naar onze eigen zagerij om de douglas houten onderdelen op maat te maken. Vervolgens leveren wij deze als douglas veranda bouwpakket bij je thuis af. En is het aan jou om het veranda bouwpakket douglas te monteren. Natuurlijk met ondersteuning van onze monteurs, indien nodig.

Voordelen van douglas hout

Vanuit onze kennis én vakmanschap hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt voor douglas hout bij een douglas veranda bouwpakket. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. En gaat onbehandeld al tussen de 10 én 15 lentes mee. Met een fijne tot matig grove nerf beschikt het veranda bouwpakket over een prachtige exclusieve uitstraling. Na droging wordt het hout ook nog eens steeds harder, waardoor het bij uitstek geschikt is voor een luxe tuinhuis. Door de jaren heen krijgt het hout het nodige karakter door opgevangen zonnestralen. Fijne scheurtjes én barstjes geven het hout échte persoonlijkheid!

Verleng de levensduur

Naast de 10 tot 15 lentes die het douglas hout onbehandeld meegaat, is dit eenvoudig te verlengen bij een veranda douglas bouwpakket. Vanuit onze kennis voorzien wij jou dan ook graag van het juiste advies (én producten) om dit in de praktijk te brengen bij een douglas veranda bouwpakket.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het douglas hout jaarlijks bij

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn voor een bouwpakket veranda douglas. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp van een douglas houten veranda.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag met een veranda bouwpakket douglas. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten voor een houten veranda bouwpakket vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren van een douglas veranda op maat zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen van een douglas hout veranda worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe vrijstaande overkapping douglas nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij het veranda bouwpakket in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen van het veranda douglas bouwpakket na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking bij een houten veranda bouwpakket door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)