Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas tuinhuis op maat

Exclusief douglas tuinhuis

Ga voor een douglas tuinhuis op maat om maximaal van je tuin te genieten. Royaal Buiten helpt je hier maar al te graag mee. Ontdek verschillende mogelijkheden om uiteindelijk te genieten van een passende kwaliteit én uitstraling. Helemaal in eigen smaak én stijl! Ons assortiment is zo samengesteld dat voor ieder wat wils is. Als je wilt kijken onze specialisten graag met je mee om te bekijken wat voor buitenverblijf het meest geschikt is in jouw tuin.

Verschillende buitenverblijven

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos te noemen. Een aantal buitenverblijven geven je de mogelijkheid om diverse aanpassingen aan je modern tuinhuis te doen. In totaal zijn er drie verschillende types die hierboven zijn weergegeven. Allen met eigen unieke kenmerken. En met eigen unieke voordelen. Afhankelijk van je wensen, stijlvoorkeur én tuin kom je vaak tot één type buitenverblijf om verder naar te kijken. Vervolgens kan de finishing touch verzorgd worden met een extra raam of een houtbehandeling. Aan de slag.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Houten tuinhuis op maat

De makers van Royaal Buiten delen hun expertise graag met je. Zo kan je bij hen terecht voor al je vragen over luxe buitenverblijven. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is hier een voorbeeld van. Informeer over alle mogelijkheden mét bijpassend kostenplaatje en kom stap voor stap dichterbij je droom douglas tuinhuis op maat. Nadat de wensen duidelijk zijn gaan wij verder voor je aan de slag. Een sfeervolle schets zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt van het uiteindelijke buitenverblijf. Op naar jarenlang genot!

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Het beste douglas hout

Douglas hout geeft een warme en gezellige sfeer. Door de rood/oranje tot licht bruine kleur krijg je een warm gevoel dat uitnodigt om een gezellig drankje te nemen in je douglas buitenverblijf. Ook is een douglas tuinhuis op maat erg duurzaam en milieuvriendelijk. Combineer dit met de karakteristieke uitstraling van het hout door de jaren heen. En kom tot de conclusie dat je niets ander wilt dan luxe tuinhuizen met veranda. Zo zorgen de zonnestralen ervoor dat de meest fijne barstjes en scheurtjes ontstaan. Tijdens deze jaren krijg het hout steeds meer karakter. En dat maakt je douglas tuinhuis op maat dus steeds unieker!

Kenmerken douglas hout

De keuze voor douglas hout is níet zomaar gemaakt. Zo is dit één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Volledig CE-gekeurd om aan de veiligheid te voldoen. Om je een nog uitgebreider beeld te geven van deze prachtige houtsoort hebben wij hieronder een opsomming gemaakt.

  • Warme, luxe uitstraling
  • Uit duurzaam behoor bos, PEFC-gecertificeerd
  • Onbehandeld, dus puur natuur
  • Van nature door-en-door rot-resistent
  • Weersbestendig
  • Lange levensduur, duurzaamheidsklasse 3
  • Hoog percentage kernhout
  • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten
  • Wordt na verloop van tijd steeds harder
  • Indien gewenst overschilderbaar in elke kleur

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)