Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanbouwveranda

Robuuste veranda’s van douglas hout

Een aanbouwveranda van douglas hout is dé trend van dit moment. De karakteristieke uitstraling zorgt voor een stoer en landelijk uiterlijk in iedere tuin. Zwarte wanden geven een luxe uitstraling en een mooi contrast. Bepaal zelf de uitstraling met de keuze voor houtbehandeling. En geniet jarenlang van een douglas houten buitenverblijf.

Haal het maximale uit je tuin

Een aanbouwveranda gebruik je eenvoudig als ruimte om het terrasseizoen te verlengen. Heerlijk uit weer en wind. Ook tijdens de snikhete zomerdagen kan je eenvoudig verkoeling zoeken in de schaduw. En alsof dat nog niet genoeg is kan de veranda ook opslagruimte bieden voor allerlei spullen. Geheel als onderdeel tussen alle groenigheid en bomen in je tuin. Wel zo handig, vinden wij.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Het beste van twee werelden

Praktisch en sfeervol in één. Zo omschrijven wij een aanbouwveranda misschien nog wel het beste. Geniet van de buitenlucht en neem plaats in een beschutte buiten woonkamer. Combineer het praktische met het aangename en maak kennis met de lange zomeravonden in eigen (achter)tuin. Ook brengt het AA-kwaliteit douglas hout nét even dat beetje extra klasse in je tuin. Perfect voor een kantoor aan huis, muziekstudio of sportruimte.

Doe de vergunningscheck

Houd rekening met vergunningen bij het plaatsen van een aanbouwveranda. Voorkom de consequenties. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom denken wij hier ook graag met je mee. De juiste handvaten zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Lees meer informatie bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hout van kwaliteit

Laat het zonnestralen regenen op je aanbouwveranda. Dit zorgt er namelijk voor dat het douglas hout karakter krijgt. Haarfijne scheurtjes en barstjes zorgen voor een unieke uitstraling die niet te evenaren is. Profiteer verder van onderstaande voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied
  • Onbehandelde levensduur van 10 – 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout, na droging (perfect voor buitenverblijven)

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!