Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Moderne tuinhuizen

Tuinhuis modern van douglas hout

Met een moderne tuinhuis van Royaal Buiten geef je direct éxtra klasse aan je (achter)tuin. Ga mee met dé trend van het moment. En ga voor een modern tuinhuis mét zwarte wanden. Een prachtig contrast met alle groenigheid in je tuin. Met de juiste houtbehandeling geef je namelijk nét wat meer uitstraling aan een moderne tuinhuis. Een stoer én landelijk uiterlijk is hierna het gevolg. Laat je inspireren!

365 dagen per jaar genieten met een tuinhuis modern

Met een tuinhuis modern van Royaal Buiten haal je het maximale uit je tuin. Zo gebruik je een modern tuinhuis eenvoudig als opbergruimte. Dit geeft je nét even dat stukje extra flexibiliteit die je te kort komt. Ook kan je het moderne tuinhuis van douglas hout gebruiken om een gezellige eethoek te creëren. Geniet éxtra lang van een zwoele zomeravond. En ook tijdens een warmere herfstdag kan je genieten onder je luxe tuinhuis. Afhankelijk van je persoonlijke wensen heb je dé ideale ruimte voor een tuinkantoor, fitnessruimte óf chillkamer. Oneindig veel mogelijkheden!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Praktisch én sfeervol

Met een tuinhuis modern van Royaal Buiten zorg je ervoor dat je ieder seizoen (maximaal) kan genieten van de buitenomgeving. Tijdens de herfst, winter én lente kan je namelijk ook genieten van de frisse buitenlucht. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet in de buitenomgeving zijn? Tóch geniet je met een houten tuinhuis ook van de luxe die je binnenshuis ervaart. Zo zit je heerlijk droog én uit de wind. Voorkom dus dat een onverwachtse bui óf harde windstoten spelbreker zijn om van je eigen (achter)tuin te genieten. En ga voor douglas tuinhuis met overkapping.

Doe de vergunning check

Vóór je daadwerkelijk voor een tuinhuis modern gaat is het van belang om goed na te gaan of je bepaalde vergunningen moet aanvragen. Daarom hebben wij de vergunning check alvast voor je toegelicht zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Informatie met betrekking tot het bouwen van een tuinhuis modern vind je bij de Rijksoverheid. Ook kan je via het Omgevingsloket de vergunning check doen. Aan de slag.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Perfectie tot in de kleinste puntjes

Als échte vaklieden streven wij naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En tot op de millimeter nauwkeurig. Bij het maken van een tuinhuis modern is dit dan ook goed terug te zien. Zo maken wij voor een moderne overkapping altijd een origineel én stijlvol ontwerp. De basis van buitenverblijven? Dat is duurzaam kwaliteitshout. Combineer dit met gedegen vakmanschap én een hoop kennis. En kom tot de conclusie dat wij er altijd nét even dat schepje bovenop doen om een modern tuinhuis van je dromen te creëren.

Voordelen douglas hout

Vanuit ons vakmanschap weten wij als geen ander het belang van een (goede) houtsoort. Duurzaam kwaliteitshout is hierbij het uitgangspunt bij moderne tuinhuizen. En daarom zijn wij ook uitgekomen bij douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem en zorgt ervoor dat je jarenlang zorgeloos kan genieten van een tuinhuis modern. Alle voordelen van douglas buitenverblijven weten?

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 – 15 lentes lang
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging – bij uitstek geschikt voor buitenverblijven

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij een modern tuinhuis met overkapping gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)