Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Luxe tuinhuizen met veranda

Luxueus genieten in je tuin

Profiteer van het beste van twee werelden. Namelijk de luxe van een douglas tuinhuis met veranda én de vrijheid van een houten veranda met glas! Hiermee creëer je binnen een handomdraai een kantoor aan huis, muziekstudio óf een eigen fitnessruimte. Ook geniet je met een tuinhuis met veranda het gehele jaar maximaal van je tuin. Tijdens de (tegenwoordig snikhete) zomerdagen kan je verkoeling zoeken in de schaduw. Maar ook tijdens de regenachtige én doorgaans koude weersomstandigheden verzeker je jezelf van een droog en warm plekje in je achtertuin.

Luxe douglas tuinhuis met veranda

Bij het maken van een douglas tuinhuis met veranda streven wij naar perfectie. En dit gaat ver. Tot in de kleinste puntjes ontgaat ons geen detail. Hierin gaan wij dus nét even iets verder dan anderen. Maar het resultaat mag er zijn. Een origineel en stijlvol houten tuinoverkapping van duurzaam kwaliteitshout. Kortom een basis om je tuin jarenlang van extra klasse te voorzien. Klinkt interessant, toch?

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Tuinhuis met veranda: Ontdek de opties voor stijl, comfort en functionaliteit

Wanneer je kiest voor een tuinhuis met veranda is het slim om na te denken over de verschillende opties die je hebt. De keuze van het type tuinhuis met veranda is niet alleen beperkt tot de uitstraling, maar ook de functionaliteit en het comfort van de ruimte. Zo is een populaire optie een tuinhuis met open veranda, die een overgang van binnen naar buiten creëert. Vanuit de tuinhuis met veranda heb je een ruim uitzicht op de tuin, wat een gevoel van verbondenheid met de natuur biedt.

Voor wie het hele jaar door van de tuinhuis met veranda wil genieten, zijn er gesloten veranda’s met glazen schuifdeuren. Deze bieden bescherming tegen de weersinvloeden zonder in te leveren op uitzicht.

Royaal genieten

Ga voor AA-kwaliteit douglas hout

Vanuit ons ambacht weten wij als geen ander dat de houtsoort grotendeels de uitstraling van je douglas tuinhuis met veranda bepaalt. Ben je op zoek naar modern tuinhuis met veranda? Dan is douglas hout je op het lijf geschreven. Door de jaren heen krijgt je douglas tuinhuis met veranda ook nog eens een éxtra uniek karakter. Laat het hout tot leven komen door het zonlicht en de daardoor ontstane haarfijne scheurtjes en barstjes. Een unieke uitstraling is verzekerd.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 en 15 lentes
  • Fijne tot matig grove nerf
  • Na droging steeds harder hout

Vergunningscheck terrasoverkapping

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een luxe overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Meer weten over onze werkwijze, ideeën en het bijkomende kostenplaatje van een tuinhuis met veranda? Dat snappen wij. Graag bespreken wij dit samen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook komen wij maar al te graag bij je eigen woning langs om je (prachtige) achtertuin te aanschouwen. Hier kunnen wij meteen gedachtes wisselen en alle wensen op een rijtje zetten. Op naar het ontwerp van jouw eigen tuinhuis met veranda!

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de wensen duidelijk(er) zijn geworden maken wij een offerte met gespecificeerde kosten. Hierdoor kom je niet meer voor verrassingen te staan. Wel zo fijn, vinden wij. Akkoord over de prijsopgave? Dan gaan wij voor je aan de slag met het verdere ontwerp. We maken een sfeervolle (3D) schets om een mooi en realistisch beeld te geven van een luxe tuinhuis met veranda. Direct hierna plannen wij de werkzaamheden bij ons in zodat je weet waar je aan toe bent.

Productie en realisatie

Goedkeuring op het ontwerp binnen? Dan starten wij met produceren van jouw tuinhuis met veranda. De technische tekeningen worden met passie gemaakt van achter onze tekentafel. Ook de benodigde materialen worden direct besteld. Vervolgens gaan wij vanuit onze eigen zagerij de onderdelen voorbereiden. Hier steken wij veel energie in. En dankzij deze energie verloopt de montage op locatie zo soepeltjes mogelijk. Plan nog een datum in dat ons montageteam bij je langskomt. En het eindresultaat van jouw tuinhuis met veranda is in zicht!

Oplevering en nazorg

Hebben wij het bouwwerk van jouw tuinhuis met veranda tot in de (spreekwoordelijke) puntjes afgewerkt? Dan volgt de officiële oplevering. Hierbij nemen wij samen alle onderdelen door. Pas zodra jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. Als je na de oplevering toch nog voor problemen komt te staan, staan wij na één belletje direct bij je op de stoep!

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)