Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
kapschuur

Overkapping met schuur

Overkapping met opslag

Een overkapping met schuur maakt jouw tuin compleet. Hierdoor kan je exclusief genieten van een veranda met schuur die volledig op maat gemaakt is. Dit gebeurd in onze machinale werkplaats. Hiervoor bieden wij een origineel én stijlvol ontwerp aan. Omdat ons vakmanschap centraal staat doen wij hier nét even een schepje bovenop. Samen spreken wij daarom alle wensen en eisen door om te voldoen aan alle verwachtingen. En tóch zorgen wij vaak nog voor een (positieve) verrassing zodra de douglas overkapping opgeleverd wordt!

Overkapping op maat

Wij zijn jouw partner op het gebied van buitenproducten. Een overkapping met schuur is één van onze specialiteiten. We doorlopen samen vier stappen in het proces tot het maken van jouw overkapping douglas 3×3. Zo bepaal jij de uitgangspunten, de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren én glazen schuifwanden. Kies ervoor om de overkapping dicht te maken om een tuinkamer te creëeren. Hier kan je het hele jaar genieten met een prachtig uitzicht over de tuin. In de warme zomermaanden is een overkapping ideaal om de dag door te brengen met een plaatsje in de schaduw. Een overkapping met schuur maken wij uitsluitend van duurzaam kwaliteitshout. Combineer dit met staal, glas óf kleuren en een prachtig robuust karakter ontstaat.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Luxe overkapping met schuur

Wij hebben alles om jouw luxe tuinhuis nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Royaal Buiten biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Ontdek alle accessoires die Royaal Buiten aanbiedt om een buitenverblijf écht volledig naar eigen wens te maken.

Doe de vergunning check

Zodra je een overkapping met schuur gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Werkwijze overkapping

Oriëntatie en inventarisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze houtbouw of wat een buitenproduct van Royaal Buiten allemaal inhoudt? Je kunt een vrijblijvende afspraak maken om alles te bespreken. We schetsen een kostenplaatje en komen met onze eigen ideeën voor een kapschuur kopen. Tijdens het gesprek brengen we jouw wensen en eisen in kaart en bepalen we de uitgangspunten voor jouw overkapping met schuur.

Prijsopgave en ontwerp

Na afloop van ons eerste gesprek zetten we alle specifieke kosten op een rij en maken we een eerste schets. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra jij een akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van jouw nieuwe buitenproduct. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in.

Productie en realisatie

Geef je akkoord op het ontwerp, dan gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We maken de technische tekeningen, bestellen de materialen en bereiden alle onderdelen voor. We steken veel tijd in de voorbereiding, zodat de montage op locatie redelijk vlot kan verlopen. In overleg met jou maken we een exacte planning. Zo weet jij en weten wij wanneer ons montageteam langs kan komen.

Oplevering en nazorg

Na het plaatsen van jouw overkapping met schuur volgt een officiële oplevering. Zo lopen we samen even door alle onderdelen heen. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen wij dat zo snel mogelijk op. We streven naar perfectie, ook in de tevredenheid.

Professionele dakbedekking

Als makers van overkappingen met schuur staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)