Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Tuinhuis met overkapping douglas

Geniet 365 dagen per jaar

Met een tuinhuis met overkapping douglas weet je zeker dat je het maximale uit je tuin haalt. Ook met regen. Verleng het terrasseizoen in je eigen achtertuin met een tuin terras overkapping. Ook tijdens de zachte zomeravonden kan je hier vele unieke momenten beleven. Zo combineert dit het beste van twee werelden. Een ruimte voor opslag én een gezellige zithoek.

Creëer een extra ruimte

De extra ruimte die je creëert kan je naar eigen wens invullen. Open je eigen vijfsterren restaurant in je achtertuin, ga voor een fitnessruimte aan huis óf open een thuiskantoor om met volle concentratie te werken. Alles is mogelijk met een terrasoverkapping op maat. Meer weten?

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Exclusief tuinhuis met overkapping douglas

Doordat wij een tuinoverkapping op maat maken, kan jij een tuinhuis met overkapping van douglas hout helemaal naar eigen wens samenstellen! Kies zelf de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren en zelfs glazen schuifwanden. Vanuit je persoonlijke wensen maken wij vervolgens een 3D ontwerp.

Als makers van luxe tuinhuizen streven wij altijd naar perfectie. Dit begint bij de keuze voor duurzaam kwaliteitshout. En eindigt pas zodra ons montageteam bij je thuis is langs geweest en je tevreden bent. Hoe wij dit doen? Simpel. Wij vinden het normaal om nét even dat schepje er bovenop te doen. Gewoon om jou als klant blij te maken. En om uit te blinken in ons vakmanschap.

Vergunningcheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningcheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningcheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Tuinhuis met overkapping van douglas hout

Douglas hout geldt als één van de hardste houtsoorten van heel Europa. Het mooie hiervan is dat het (net zoals alle houtsoorten) verkleurt door de jaren heen. Jammer? Nee. Integendeel zelfs. Wij vinden dat het hout in deze jaren juist karakter krijgt. Fijne barstjes en scheurtjes benadrukken na enkele jaren de unieke uitstraling van je douglas tuinhuis met veranda.

  • Een van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout na droging

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Nadat je online al info over onze werkwijze en ideeën hebt ingewonnen is het tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen. Geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij je op locatie langs om alle mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf te bekijken. Nadat wij hierover gedachtes hebben gewisseld zetten wij de wensen van je op een rijtje. De maten, modellen en details worden in kaart gebracht waarna wij aan de slag gaan met een ontwerp én offerte.

Prijsopgave en ontwerp

Met de offerte zetten wij gespecificeerde kosten voor je op een presenteerblaadje. Daardoor weet je precies voor welke kosten je komt te staan. Wel zo handig, toch? Bij akkoord kruipen wij direct achter onze tekentafel. Hier maken wij een ontwerp met sfeervolle schetsen. Hierdoor krijg je een mooi én realistische weerspiegeling van je houten tuinhuis.

Productie en realisatie

Bij goedkeuring op het ontwerp starten wij met de productie. Dit vindt plaats vanuit onze eigen zagerij. Hier worden de overige (technische) tekeningen gemaakt en worden de benodigde materialen besteld. Wij steken veel bloed, zweet en tranen in de voorbereiding. Daardoor verloopt de montage bij jou op locatie relatief vlot. Wij plannen in onderling overleg een datum in wanneer ons montageteam bij je langskomt.

Oplevering en nazorg

Heeft ons montageteam je tuinhuis met overkapping van douglas hout tot in de puntjes afgewerkt? Dan volgt dé officiële oplevering. Alle onderdelen worden samen nagelopen. Wij vertrekken pas wanneer jij voor de volle 100% tevreden bent over je tuinhuis. Tóch nog vragen na de oplevering? Ook dan staan wij weer na één belletje bij je op de stoep.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)