Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Moderne overkapping

Moderne overkapping van douglas hout

Ga voor een moderne overkapping van Royaal Buiten. Een karakteristieke toevoeging aan iedere tuin. Met een houtbehandeling naar keuze bepaal je eenvoudig de uitstraling van de overkapping. Zwarte wanden zijn enorm in trek, waardoor een luxe uitstraling én een mooi contrast ontstaat. Dé perfecte aanvulling voor alle groenigheid in je (achter)tuin. Ga dus mee met deze trend. Laat je inspireren!

Haal het maximale uit je tuin

Met moderne schuren van robuust douglas hout is het wel héél gemakkelijk om het maximale uit je tuin te halen. Zo gebruik je de overkapping eenvoudig als tuinhuis mét extra opbergruimte. Maar biedt het ook bij uitstek dé juiste ruimte om het hele jaar van je eigen achtertuin te genieten. Tijdens de zonnigere dagen in ons kleine kikkerlandje zoek je eenvoudig verkoeling in de schaduw. En ook tijdens een typisch Nederlandse herfstbui kan je een droog plekje opzoeken bij een kant en klare overkapping. Verleng het terrasseizoen dus eenvoudig in eigen tuin!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Het beste van twee werelden

Vanuit onze jarenlange ervaring én ons ambacht is het gelukt. Het beste van twee werelden combineren. Met moderne overkappingen van douglas hout combineer je namelijk het praktische met het aangename. Geniet van de lange zomeravonden met een douglas overkapping op maat. Dit geeft een zwoele zomeravond nét even wat extra klasse én gezelligheid!

Ook met regen kan je tijdens een zachte lente- of herfstavond genieten van de frisse buitenlucht. De combinatie van een blokhut én overkapping zorgt er namelijk voor dat een gezellige zithoek gecombineerd wordt met extra zitruimte. Ga dus voor dat kantoor aan huis, muziekstudio óf fitnessruimte. Oneindig veel mogelijkheden!

Doe de vergunning check

Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor moderne overkappingen hebt doorgehakt is het tijd voor de volgende stap. En dat is de vergunning check. Voorkom problemen met betrekking tot het bouwen van een overkapping óf aanbouw. Daarom voorzien wij je ook al van de nodige informatie over het vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk. Lees meer via de Rijksoverheid óf doe dé vergunning check via het Omgevingsloket. Starten maar.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Profiteer van douglas hout

Vanuit onze (extreme) passie voor ons vak gaan wij uitsluitend voor de allerhoogste kwaliteit voor douglas overkapping aan huis. En dat begint bij de basis: hout. Om een goede basis aan te leggen voor moderne overkappingen werken wij zoveel mogelijk met douglas hout. Dit brengt enkele aantrekkelijke voordelen met zich mee. Om ook jou hiervan te overtuigen hebben wij deze eenvoudig voor je op een rijtje gezet. Aanschouw.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandelde levensduur tussen 10 – 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging – en dus (nagenoeg) perfect voor overkappingen

Ohja. Doordat de zonnestralen over de moderne overkapping heen regenen krijgt het hout óók nog eens dat stukje karakter wat de unieke uitstraling benadrukt.

Verleng de levensduur

Zoals benoemd is douglas hout één van de beste houtsoorten die er zijn. Daarom is de levensduur al enorm lang. Tóch is het mogelijk om de levensduur van douglas buitenverblijven nog verder te verlengen. Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel. Gewoon een klein stukje aandacht. En wel in de vorm van onderhoud. Om je hierin zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij enkele producten voor je uitgelicht.

  • Speciale douglas beits
  • Douglas hout reiniger
  • Jaarlijks onderhoud (óf om het jaar)

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij de moderne overkapping gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!