Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Gastenverblijf

Royaal gastenverblijf in je tuin

Ga voor een royaal gastenverblijf in je (achter)tuin. Laat het ontwerp naadloos aansluiten op je huidige woning. Ga voor een landelijke stijl of trek juist de moderne elementen door. Creëer balans door privacy te behouden en het tuinhuis als gastenverblijf tegelijkertijd bij de woning te betrekken. En zorg ervoor dat de gasten zowel van de zon als schaduw kunnen genieten. Royaal genieten wel te verstaan.

Royaal genieten

Ontvangst in eigen tuin

Maak van een onvergetelijke avond een onvergetelijk weekend. Met een gastenverblijf tuin profiteren de gasten van een eigen ruimte. En behoudt jij tegelijkertijd je eigen woning. Win-win! Ideaal om een langere tijd door te brengen met familie of vrienden. De basis om urenlang te koken, eten en borrelen. Zónder dat het feest vroegtijdig beeïndigd hoeft te worden en de gasten naar huis moeten rijden. De combinatie tussen robuust hout, een houtkachel en een prachtig uitzicht zorgen voor een unieke ervaring.

Heerlijk wegdromen in een prachtige houten droomverblijf?

De basis elementen van een gastverblijf


Basiselementen
 • Geschaafd en gedroogd hout
 • Dakbedekking
 • Staanders van 14x14cm
 • Betonbandjes
Standaard inbegrepen
 • Robuuste beton poeren
 • Douglas Rabat wanden
 • Inclusief montage
 • Dakgoten van zink
Mogelijkheden gastverblijf
 • Sanitair
 • Keuken
 • Open haard
 • Sauna

Heers over eigen tuin

Oneindig veel mogelijkheden

Een houten gastenverblijf kan natuurlijk ook dienen als tuinkantoor, bed-and-breakfast, tijdelijke woonruimte óf een woning voor je ouders. In alle gevallen zal het aan comfort niet ontbreken. Voor iedereen is het namelijk dé perfecte plaats om je even terug te trekken. Ongeacht hoe lang dit is. Of in welke situatie. Ondanks dat je niet iedere dag gasten over de vloer hebt zijn er dus mogelijkheden genoeg. Dit geeft dan ook aan dat een tuinhuis gastenverblijf plaatsen je koninkrijk in de tuin verrijkt.

Investeer in je woning

Een gastenverblijf bouwen is altijd een goede investering in je woning. De waarde neemt namelijk toe. Mede omdat je woning simpelweg méér te bieden heeft dan een andere woning. Dit kan dan ook de doorslag geven als je de woning wilt verkopen. Want zeg nou eerlijk: wie heeft er een binnen- en buitenkeuken? Met een aparte kamer, of (buiten)keuken onder een vrijstaande overkapping douglas til je het niveau in de tuin omhoog. Organiseer een bourgondische barbecue. Of maak een eigen pizza met een hout gestookte oven. Zéker als een gastenverblijf tuin geïsoleerd is hoef je over het gebruik én de toegevoegde waarde geen zorgen te maken. En kan je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt en een goede investering doet.

Kom langs bij de makers van Royaal Buiten

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Kom bij ons langs! Maak een afspraak om er samen achter te komen wat je wensen zijn en hoe je droompaleis eruit ziet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vergunningcheck

Ondanks dat je heerst over eigen tuin moet een gastverblijf aan de richtlijnen voldoen. Doe daarom een vergunningcheck. Voorkom problemen en houd je aan de regels voor het bouwen van een overkapping of aanbouw als buitenpaleis. Lees meer over vergunningvrij bouwen via de Rijksoverheid. Of doe de vergunningcheck via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Wij leveren vakwerk vanuit ons ambacht. Om dit van top tot teen te leveren voor buitenverblijven werken wij samen met VEBIDAK erkend dakbedekkingsbedrijf JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert staat ons bij. Ook de afwerking van de top van luxe buitenverblijven is dan van hoge kwaliteit. Zo leveren wij alleen A-kwaliteit dakpannen. Standaard met 10 jaar garantie op verwerkte materialen en uitvoering.

(*garantie bij inachtneming van de onderhoudsvoorschriften)