Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas veranda met glas

Geniet het hele jaar door

Met een douglas veranda met glas weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet tijdens de tropische zomerdagen in ons landje van de heerlijke schaduw van de tuinoverkapping op maat. Maar ook in de winter kan je de glaswanden dicht schuiven om vervolgens heerlijk warm een avondje door te brengen. Als het ware wordt een buiten woonkamer gecreëerd waarmee je het praktische met het aangename combineert. Genieten!

Exclusieve veranda met glas

Wij maken een douglas veranda met glas op maat. Speciaal voor jou. Zodat het aan al je wensen en eisen voldoet. Bepaal de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren én glazen schuifwanden. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Ons streven naar perfectie zorgt er vervolgens voor dat je een houten veranda met glas op maat krijgt. Tot in de kleinste details. En de meest stijlvolle ontwerpen.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Exclusief genieten, daar houden wij van!

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Royaal Buiten uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders. Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden.​​​​​​

Vergunningscheck

Wanneer je een moderne veranda wilt gaan kopen en zelf gaat bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een douglas houten veranda of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Veranda met glas van hout

Vanuit ons vakmanschap kiezen wij alleen voor de beste materialen bij een veranda op maat. En dat is douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten van Europa. Onbehandeld bedraagt de levensduur al tussen de 10 én 15 lentes. Met een fijne tot matig grove nerf is het hout een lust voor het oog! Ook wordt douglas hout na droging steeds harder. Perfect dus voor een terrasoverkapping op maat!

Verleng de levensduur van een douglas veranda met glas eenvoudig door er goed voor te zorgen. Zie het als een noodzakelijk stukje voeding. Laat het hout niet verhongeren! Wij hebben alvast drie tipjes voor je.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het hout schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het hout regelmatig (jaarlijks) bij

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!