Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Moderne veranda

Moderne veranda van douglas hout

Met een moderne veranda verzorg je een karakteristieke toevoeging aan iedere tuin. Til het niveau eenvoudig omhoog. Met een houtbehandeling bepaal je vervolgens eenvoudig de uitstraling van de veranda. De trend van het moment zijn zwarte wanden. Hiermee ontstaat een luxe uitstraling én een mooi contrast tussen alle groenigheid in je (achter)tuin. Ga dus voor dat stoere én landelijke uiterlijk met Royaal Buiten. Vanuit jouw wensen gaan wij aan de slag met een ontwerp op maat. Laat je inspireren!

Genieten van een veranda

Maximaal genieten. Dat is wel héél gemakkelijk met een moderne veranda van Royaal Buiten. Zo verzekeren wij dat je 365 dagen per jaar kan genieten. En 4 seizoenen lang. Tijdens een heerlijke zonnige zomerdag kan je namelijk verkoeling zoeken bij een plaatsje in de schaduw. Slaat het typische Nederlandse regenweer toe? Ook dan is het geen probleem om de buitenlucht op te zoeken met buitenverblijven. Zoek een droog plekje op uit de wind én start met genieten. Het overdekte terras zorgt ervoor dat je ten alle tijden kan genieten. Duurzaam én milieuvriendelijk.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Praktisch genieten

Met een moderne veranda is het praktisch genieten. En dat óók nog eens letterlijk! Zo combineer je het praktische met het aangename. Een kant en klare overkapping biedt namelijk nét dat beetje extra opslagruimte wat je normaal gesproken tekort komt. Ook is het de perfecte uitvalsbasis om van de heerlijke frisse buitenlucht te genieten. Een beschutte woonkamer zorgt ervoor dat je extra lang van de zomeravonden geniet. Verleng het terrasseizoen dus in eigen tuin en ga voor een veranda op maat. Aan de slag.

Doe de vergunning check

Voordat je uiteindelijk het definitieve startsein voor productie aan ons doorgeeft is het goed om na te gaan welke vergunningen je aan moet vragen. Daarom hebben wij de vergunning check al op een rijtje gezet. Informatie over het bouwen van een overkapping óf aanbouw kan je vinden op de website van de Rijksoverheid. Via het Omgevingsloket kan je vervolgens ook direct de vergunning check doen. Kom erachter waar je aan moet voldoen. En geef vervolgens hét definitieve startschot voor een prachtige moderne tuinkamer op maat.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Tot in de kleinste details

Passie, kennis én vakmanschap. Deze elementen staan aan de basis van jouw moderne veranda. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een tekening van douglas overkapping op maat. Na een akkoord sluipen wij achter onze tekentafel uit naar de eigen zagerij. Hier zijn wij het liefst. De juiste afmetingen worden op maat gemaakt om uiteindelijk te dienen in jouw (achter)tuin. Een origineel en stijlvol ontwerp is daarom verzekerd. Tijdens het gehele proces streven wij naar de kleinste details. Tot op de millimeter nauwkeurig zorgen wij er dan ook voor dat je veranda gemonteerd wordt.

Douglas hout voordelen

De basis van een moderne veranda? Een sterke houtsoort van goede kwaliteit én met de juiste look. Daarom werken wij bij Royaal Buiten ook overwegend met douglas hout. Dit is één van de sterkste houtsoorten binnen de Europese landsgrenzen. Door de jaren heen krijgt het hout karakter. Fijne scheurtjes én barstjes zorgen ervoor dat de douglas overkapping aan huis uniek én karakteristiek wordt.

  • Steeds harder na droging – bij uitstek geschikt voor buitenverblijven
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Onbehandelde levensduur van 10-15 lentes
  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij de moderne tuinkamer gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!