Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas veranda aan huis

Stijlvolle douglas veranda

Stoer en landelijk. Zo kunnen wij een douglas veranda aan huis wel omschrijven. Perfect tussen alle groenigheid in je tuin. Bepaal zelf de verdere uitstraling met de houtbehandeling. Momenteel zien wij zwarte douglas planken als trend. Een exclusieve uitstraling die een mooi contrast geeft aan de tuin. Op naar jarenlang genot!

Haal het maximale aan huis

Een douglas veranda aan huis bied je nét even die extra ruimte die soms ontbreekt. Praktisch om wat spullen op te bergen. En natuurlijk ontspannend en rustgevend om een extra kamer te creëeren. Open je eigen sterrenrestaurant, (thuis)kantoor óf fitnessruimte. Kortom een ruimte die oneindige mogelijkheden biedt. Afhankelijk van jou wensen bekijken wij wat de juiste afmetingen zijn. En monteren wij de moderne veranda aan huis volledig op maat. Een knap stukje vakmanschap, al zeggen wij het zelf.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Til het niveau omhoog

Natuurlijk zijn wij als makers van exclusieve buitenproducten overtuigd dat dit nét even dat extra’s aan je woning geeft. Zodra je huis voller raakt ontstaat vaak de behoefte aan een extra ruimte. En als we eerlijk zijn houden we allemaal wel van een plekje waar we ons ook buiten voelen. Veel licht én natuurlijk met zicht op je grote trots: de achtertuin. Precies hierom bieden wij een douglas veranda aan huis aan. Wij komen graag een keertje bij je thuis langs om over de mogelijkheden te sparren.

Vergunningscheck

Omdat je een douglas veranda aan huis plaatst is het belangrijk om na te gaan of hier vergunningen voor nodig zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Vanuit dit credo bieden wij je de juiste handvaten om uit te zoeken of mogelijke vergunningen voor jou van toepassing zijn. Lees verder wat nodig is. De Rijksoverheid en het Omgevingsloket bieden je hierbij de relevante verdere informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onderhoud douglas veranda aan huis

Waar douglas hout onbehandeld al tussen de 10-15 lentes meegaat, kan dit met een beetje expertise véél langer worden. En als makers van exclusieve buitenproducten bieden wij je deze al te graag.

  • Speciale douglas beits: voorkomt dat de verf gaat afbladderen, heeft een impregnerende werking en gaat schimmelen tegen.
  • Schoonmaken: speciale douglas hout reiniger zorgt dat je buitenverblijf schoon blijft.
  • Regelmatig bijwerken: een eenmalige behandeling is vaak niet genoeg, werk het hout regelmatig bij (jaarlijks óf om het jaar).

Exclusieve aanbouwveranda

De basis van ons vakmanschap is duurzaam kwaliteitshout. Met de keuze voor douglas hout ben je dus jarenlang voorzien van een kwalitatieve aanbouwveranda. Wij streven perfectie na tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Ons timmermansoog zorgt er hier dan ook voor dat je ten alle tijden een stijlvol ontwerp hebt. Stel alles helemaal naar wens samen. Afmetingen, afwerkingen, kleuren, ramen en deuren. Bedenk het. En wij kunnen het ongetwijfeld voor je maken.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!