Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas overkapping 500x300

Voor de échte levensgenieter

Een douglas overkapping 500×300 maken wij volledig voor je op maat. Hierdoor haal jij het maximale uit je tuin. En kan je dus het gehele jaar door, tijdens elk seizoen genieten van je eigen (moes)tuin! Ongeacht de afmetingen van je tuin verzekeren wij je van een passende tuinoverkapping op maat. Vanuit ons ambacht gaan wij voor je aan de slag. Dit begint aan de tekentafel én krijgt vorm in onze eigen zagerij. Vervolgens zorgt ons montageteam ervoor dat de douglas overkapping op maat bij je thuis wordt gemonteerd.

Douglas overkapping op maat

Vanuit ons vakmanschap werken wij alleen met de beste materialen. Hierna zijn wij namelijk in staat om een douglas overkapping met glas tot in de puntjes af te werken. Hoe groot de overkapping is maakt hierdoor niet uit. Ga voor een douglas overkapping 500×300 óf een andere afmeting. Dit hangt met name af van de grootte van je tuin. Wat niet afhangt van je tuin is het originele én stijlvolle ontwerp van de houten tuinoverkapping die wij je voorschotelen. Ontvang een stijlvolle 3D schets van ons ontwerp en waan je op een zachte zomeravond onder je nieuwe overkapping!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Kwaliteit douglas overkapping

Vanuit ons vakmanschap weten wij als geen ander dat de houtsoort enorm van belang is voor de kwaliteit van je veranda op maat. Hierdoor maken wij uitsluitend gebruik van douglas hout. Dit voorziet je douglas overkapping 500×300 van vele voordelen. Zo gaat dit jarenlang mee en krijgt het door de jaren heen zelfs een steeds uniekere uitstraling. Karakter binnen je overkapping ontstaat namelijk met name door de verkleuring en de meest fijne scheurtjes en krasjes in het douglas hout. Onderstaand hebben wij de verdere voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 jaar
  • De nerf is fijn tot matig grof
  • Continue harding na droging, dus perfect voor buitenverblijven

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je alvast info inwinnen over onze werkwijze, ideeën en het kostenplaatje voor je douglas overkapping 500×300. Omdat wij alleen douglas overkappingen op maat maken, plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Ook komen wij graag bij je op locatie langs. Hier wisselen we gedachtes en bespreken we alle mogelijkheden. De wensen worden op een rijtje gezet. En de juiste maten, modellen en details worden vastgelegd. Klaar? Dan gaan wij voor je aan de slag met een ontwerp en offerte.

Prijsopgave en ontwerp

In de offerte specificeren wij alle kosten voor je. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Wel zo fijn, toch? Bij akkoord gaan wij direct aan de slag met het ontwerp. Een sfeervolle schets geeft je de mogelijkheid om een beter beeld te geven over je nieuwe luxe buitenverblijf. Hierna plannen we een datum in waarin wij langskomen om de douglas overkapping te monteren.

Productie en realisatie

Goedkeuring op het ontwerp? Dan sluipen wij van de tekentafel naar onze eigen zagerij. Vanuit ons ambacht gaan wij hier aan de slag om alle onderdelen voor je douglas buitenverblijf zorgvuldig voor te bereiden. Omdat wij hier veel energie in steken, zal de montage op locatie relatief soepeltjes verlopen.

Oplevering en nazorg

Hebben wij de douglas overkapping op maat tot in de puntjes afgewerkt? Dan volgt de officiële oplevering. Gezamenlijk worden alle onderdelen nagelopen. Geef aan waar je nog niet (helemaal) tevreden over bent en wij pakken dit zo snel mogelijk op. Hierdoor zijn wij pas tevreden, zodra onze klanten dat zijn. Loop je na de oplevering nog ergens tegenaan? Ook dan zijn wij te bereiken en komen we zo spoedig mogelijk langs

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)