Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Wat kost een overkapping?

Exclusief buitenverblijf

Er zijn zoveel verschillende overkappingen waardoor er geen eenduidig antwoord is op de vraag: wat kost een overkapping? Royaal Buiten zet geen standaard buitenverblijven met standaardprijzen. Wij zijn bouwers van stoere en robuuste buitenpaleizen, voor jou op maat gemaakt. De prijs is écht afhankelijk van de grootte en de volledige bouw. Vraag daarom een offerte aan of maak een afspraak en word een prins in eigen tuin met een exclusief buitenverblijf van Royaal Buiten!

Kosten van een overkapping

Royaal Buiten werkt met materialen voor kwaliteit om jou te voorzien van een exclusieve overkapping. We zetten geen standaardoverkappingen met standaardprijzen. De kosten van een buitenverblijf zijn volledig afhankelijk van de grootte en de bouw zelf. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan isolatie, verlichting, dakafwerking, glazen schuifwanden en deuren, wandafwerking en nog veel meer. Je hebt keuze uit verschillende accessoires om jouw ideale buitenverblijf helemaal af te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om het dak af te werken, kies voor een zadeldak, plat dak of een kapschuur. Samen bekijken we jouw wensen en de mogelijkheden, en zetten we de kosten op een rijtje. Er komen geen (onaangename) verassingen. Na jouw akkoord van de prijsweergave kunnen we beginnen met het ontwerpen en bouwen van jouw vorstelijke overkapping. Vraag een offerte aan of maak een afspraak en waan je de vorst in eigen tuin!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

De basiselementen van onze buitenverblijven

Basiselementen
 • Geschaafd en gedroogd hout
 • Dakbedekking
 • Staanders van 14x14cm
 • Betonbandjes
Standaard inbegrepen
 • Robuuste beton poeren
 • Douglas Rabat wanden
 • Inclusief montage
 • Dakgoten van zink
Afwerkingen
 • Zwaluwstaart en Pen-Gat verbindingen
 • Randafwerking van zink
 • Dakpannen of dakplaten
 • Sporenkap met dak planken

Een prijsindicatie ontvangen?

Elke tuin is anders, net zoals ieders wensen. Bij het samenstellen van jouw exclusieve buitenverblijf wil je weten waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Daarom zetten wij de kosten eenvoudig op een rijtje. We maken duidelijk dat we werken met materialen van kwaliteit. Vul het offerteformulier in en we nemen contact op voor het maken van een offerte. Zo kunnen we antwoord geven op de vraag: wat kost een overkapping? Vanuit het gesprek schetsen wij de eerste beelden en kijken we welke mogelijkheden er zijn met jouw budget en wensen. Op naar een prachtige houten buitenpaleis van Royaal Buiten!

Vergunningscheck terrasoverkapping

Houd rekening met mogelijke vergunningen voor een douglas overkapping 8×4 óf een andere afmeting. En kom niet voor (onaangename) verrassingen te staan. Wij helpen je om geen belangrijke zaken over het hoofd te zien. Zie ons als architect die ook buiten ons vak om meedenkt. Zo weten wij als geen ander dat dit een vervelend struikelblok kan zijn op een verkeerd moment. Om je een eindje op weg te helpen hebben wij de informatie al voor je op een rijtje gezet. Lees bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket verdere informatie over mogelijke vergunningen. Voorkomen is beter dan genezen.

Bekijk onze showtuin

Als makers van exclusieve buitenverblijven weten we waar een buitenpaleis aan moet voldoen. Sfeer, beleving en bovenal: kunnen genieten. Royaal genieten als je het ons vraagt. Leef buiten. Nodig vrienden, familie en kennissen uit. Of ervaar juist de rust die de frisse buitenlucht biedt. Wij geven je de kans om het te ervaren. Plan een afspraak om langs te komen in onze showtuin.

Professionele dakbedekking terrasoverkappingen

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!