Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Vrijstaande tuinkamer

Vrijstaande tuinkamer

Verlang je al een lange tijd naar een vrijstaande tuinkamer? Laat jouw ideale tuinkamer realiseren door Royaal Buiten! Wij kunnen jou verzekeren van een stijlvolle tuinkamer van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan al jouw eisen. Royaal Buiten biedt een ontzettend breed aanbod vrijstaande tuinkamers. Zo kun je denken aan stoere kapschuren, maar ook tuinkamers met een plat dak of een zadeldak. Neem gerust eens een kijkje op onze website of breng een bezoek aan onze showtuin!

Geef nóg meer sfeer aan de tuinkamer van je dromen

Geef extra sfeer aan jouw ideale tuinkamer, door middel van verschillende gave accessoires van Royaal Buiten! Bij Royaal Buiten kun je namelijk naast het bepalen van de afmetingen, kleuren en dergelijken, ook kiezen voor bijvoorbeeld: glazen schuifwanden of steellookramen. Daarnaast hebben we diverse soorten kachels en verlichting voor in jouw tuinkamer. Op deze manier wil je straks het liefst voor altijd verblijven in jouw tuinkamer!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Wat voor soort tuinkamer past het best in jouw tuin?

Dankzij het ruime assortiment exclusieve vrijstaande tuinkamers van Royaal Buiten, is de keuze enorm. Graag vertellen we je over de verschillende soorten tuinkamers en de desbetreffende eigenschappen.

Vrijstaande kapschuur

Onze kapschuren zijn weer he-le-maal van deze tijd! De functies van een kapschuur zijn zodanig verbreed dat men ze niet enkel meer gebruikt om hooi of dieren tegen de regen en wind te beschermen. Integendeel, tegenwoordig worden kapschuren namelijk voornamelijk gebruikt als tuinkamer. Zo wordt een gedeelte van deze tuinkamer vaak gebruikt als berging en het andere stuk als veranda met een landelijke uitstraling.

Tuinkamer met plat dak 

Bij een tuinkamer met plat dak van Royaal Buiten zorgt de combinatie van strakke lijnen, robuuste staanders en steellook ramen en deuren voor een prachtige moderne uitstraling! Bovendien kenmerkt een moderne tuinkamer met plat dak zich door zijn authentieke en degelijke details. Oftewel, een ideale optie voor een vrijstaande tuinkamer, wanneer je houdt van een moderne, sfeervolle stijl.

Tuinkamer met zadeldak

Een tuinkamer met zadeldak bestaat uit twee even grote dakvlakken en is in verschillende maatuitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een deel van de tuinkamer af te zonderen met een stijlvolle glazen wand. Zo hoef je nooit last te hebben van bijvoorbeeld een stevige wind of een harde storm. Door de constructie van een tuinkamer met zadeldak krijgt jouw buitenverblijf een klassieke, ruime uitstraling.

Vergunningscheck

Ben je van plan een vrijstaande tuinkamer te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier graag meer over lezen? Dan kan dat via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Bouwpakket naar keuze

Daarnaast heb je bij Royaal Buiten de mogelijkheid om extra elementen aan je standaard bouwpakket toe te voegen voor je vrijstaande overkapping douglas. Op deze manier proberen we zo dicht mogelijk bij jouw ideale plaatje te komen. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Benieuwd naar wat een losstaande overkapping tuin voor jou kan betekenen?

Je hebt bij Royaal Buiten onder andere de keuze uit een plat dak voor een tuin overkapping vrijstaand. Een plat dak ziet er erg strak en stijlvol uit. Daarnaast is een plat dak niet gevoelig voor wind en is het gemakkelijk te plaatsen. Ook kun je er eenvoudig zonnepanelen of een zonneboiler op plaatsen. De overkapping met zonnepanelen of zonneboiler past binnen het milieubewuste.

Dit is echter niet de enige mogelijke optie voor een vrijstaande overkapping tuin. Je hebt bij Royaal Buiten namelijk ook de mogelijkheid voor een zadeldak bij buitenverblijven van hout. Kenmerkend voor een zadeldak is dat het uit twee even grote dakvlakken bestaat. Verder geeft het zadeldak een houten vrijstaande overkapping een klassieke uitstraling en zorgt het voor extra ruimte bovenin.

Meer info over onze vrijstaande overkappingen?

Een keuze maken voor een vrijstaande overkapping douglas is niet eenvoudig. Bij Royaal Buiten begrijpen we dat helemaal. Je kunt daarom eventueel een afspraak maken met ons, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Ook ben je te allen tijde van harte welkom in onze showtuin. Hier kan je op je gemak alle mogelijkheden bekijken van een douglas overkapping aan huis terwijl je geadviseerd wordt door onze professionals.

Professionele dakbedekking

Bij Royaal Buiten streven naar de beste kwaliteit en dat geldt dus uiteraard ook voor de daken van onze vrijstaande tuinkamers. Daarom wordt de dakbedekking gedaan door een met VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met deze partner van Royaal Buiten voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)