Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Overkapping aan schuur

Plaats een overkapping aan schuur

Ga voor een overkapping aan schuur om je leefruimte te vergroten én maximaal te genieten van de buitenlucht. Het is relatief voordelig én gemakkelijk om te plaatsen. Vaak is voor een overkapping géén vergunning nodig, waardoor je direct aan de slag kan gaan. Houd rekening met de beschikbare ruimte, waar je de overkapping voor wilt gebruiken én wat voor afwerking je wilt. De makers van Royaal Buiten staan voor je klaar. Op naar een vorstelijk buitenpaleis!

Wat komt er bij een overkapping aan schuur kijken?

Een overkapping aan schuur is relatief voordelig én gemakkelijk te plaatsen. Dit komt mede doordat er in de meeste gevallen géén vergunning voor nodig is. Tóch zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Ga na hoeveel bergruimte je nodig hebt door na te gaan wat je allemaal onder de vrijstaande overkapping douglas wilt plaatsen. Vervolgens moet je ook nagaan wat je allemaal bij de overkapping wilt opnemen. De basis bestaat uit douglas- of eikenhout. En kan worden aangevuld met glazen schuifwanden, verlichting en andere ambachtelijke werkzaamheden. Liever samen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken?

Vergunningscheck

Ben je van plan een vrijstaande tuinkamer te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier graag meer over lezen? Dan kan dat via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Mogelijkheden van een overkapping aan schuur

Bij een overkapping aan schuur is veel mogelijk. Vanuit onze ambachtelijke werkwijze maken wij uitsluitend een buitenverblijf op maat. Werken we dus níet met standaardmaten. En voorzien we dus iedere tuin van een uniek buitenpaleis dat het verdient! Afhankelijk van je wensen maken wij een passend aanbod. Ga hiervoor dus goed na wat je wél of niet wilt opnemen bij de overkapping. Om je hier vooraf zo goed mogelijk in te begeleiden hebben wij alvast wat punten verzameld.

  • Afmetingen
  • Schuifwanden
  • Type overkapping
  • Ramen
  • Deuren
  • Isolatie
  • Houtsoort

Creëer een extra ruimte in de buitenlucht

Met een overkapping aan schuur ga je voor een éxtra ruimte in je eigen koninkrijk. Heers als vorst over eigen tuin. En hak de spreekwoordelijke knoop door om voor een overkapping te gaan. Ideaal om tijdens een zwoele zomernacht te vertoeven. Of om tijdens een heerlijke nazomerdag te genieten van het laatste zonnetje. Een luxe tuinhuis plaats je dus om te doen waar het om draait in het leven: genieten. Royaal genieten welteverstaan! En daar staan de makers van Royaal Buiten je dan ook maar al te graag in bij. Vanuit onze ambachtelijke werkwijze brengen we samen de wensen in kaart. Om vervolgens met een passend ontwerp op maat te komen. Zo weet je 100% zeker dat je buitenpaleis uniek is. En bij niemand anders in de (achter)tuin staat. Klaar om jarenlang van te genieten.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Waarom Royaal Buiten?

De makers van Royaal Buiten doen alles om voor een overkapping aan schuur op te leveren waar je (méér dan) tevreden over bent. Klaar om tientallen jaren van te genieten. Zo is het voor ons belangrijk dat we nét even dat stukje extra aan de schuur toevoegen die je in staat stelt om maximaal te genieten. Ideaal om ook tijdens de snikhete zomer verkoeling in de schaduw te zoeken. Of om tijdens een regenachtige dag te schuilen voor de regendruppels.

Professionele dakbedekking

De dakbedekking wordt gedaan door een VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met onze partner voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)