Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Douglas tuinhuisjes

Genieten met douglas tuinhuisjes

Haal vier seizoenen lang het maximale uit je (achter)tuin met douglas tuinhuisjes. Gebruik deze als opbergruimte, tover het om tot een éxtra woonruimte óf richt je eigen (thuis)kantoor in om in optimale concentratie te werken. Ongeacht de toepassing vinden wij altijd hét perfecte houten tuinhuisje tussen alle douglas tuinhuisjes.

In ons kleine kikkerlandje hebben wij steeds vaker te maker met (extreem) warme zomers. Hierdoor ben je eerder toe aan een verkoelend plekje in de schaduw. Maar, ook tijdens de koude en regenachtige maanden wil je wellicht nog genieten van je tuin. In je douglas tuinhuisje zit er dan ook lekker droog én warmpjes bij. Eindeloos genieten dus met luxe buitenverblijven!

Ontdek alle mogelijkheden

De zoektocht tussen allerlei douglas tuinhuisjes begint met het in kaart brengen van je wensen. Om je hierin te begeleiden plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De mogelijkheden bij Royaal Buiten zijn enorm, waardoor je uit verschillende (zelf)bouwpakketten op maat kan kiezen. Wat al deze douglas tuinhuisjes gemeen hebben? Exclusiviteit en alleen de (aller)hoogste kwaliteit. Dit kenmerkt een douglas overkapping aan huis.

Grofweg bieden wij een platdak, zadeldak én kapschuur aan. Alle drie zijn verschillend wat betreft het uiterlijk. Maar, zoals eerder aangegeven, zijn deze allemaal gemaakt vaan duurzaam kwaliteitshout. Oók kan je aan alle drie een eigen twist geven door een extra raam te plaatsen, óf het hout een andere kleur te geven. Dit kan voor jou het verschil maken tussen een mooi douglas tuinhuisje én een perfecte!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Verleng de levensduur

Nadat je hét douglas tuinhuisje van je dromen heb gevonden wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Met het gebruik van douglas hout helpen wij je hier al een handje bij. Zo gaat dit onbehandeld al zo’n 10 tot 15 lentes mee. Maar, ben jij een échte levensgenieter die nóg langer van douglas tuinhuisjes wilt genieten? Ook dan geven wij je nét even dat beetje extra advies voor je douglas buitenverblijf.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Verzorging douglas hout

  • Gebruik speciale douglas beits: een veilige optie om douglas hout te behandelen, maar toch de unieke uitstraling te behouden. Beschikbaar in verschillende kleuren om een eigen draai te geven aan het tuinhuisje. Profiteer van de impregnerende werking en de bescherming tegen schimmels. Eén keer per 2 à 3 jaar aanbrengen.
  • Gebruik olie voor douglas hout: speciale houtolie is met name goed als je de originele, oranje gloed van douglas hout terug wilt laten komen. Na montage krijgt het hout namelijk te maken met zonnestralen en regen. Het hout zal (net zoals alle houtsoorten) grijzig verkleuren. Bestrijk het ieder jaar met houtolie en breng de originele look naar de voorgrond!

Waarom kiezen voor douglas hout?

Douglas hout is één van de hardste naaldhoutsoorten op Europese grondbodem. Bij uitstek geschikt dus om sterke constructies te bouwen. Dit duurzame materiaal met een lange levensduur zorgt er dus voor dat jij jarenlang maximaal van je (achter)tuin kan genieten!

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in én komen graag bij je langs op locatie. Hier aanschouwen wij je stulpje en brengen wij de mogelijkheden in kaart. Gedachtes worden gewisseld en deze vormen de wortels voor het latere ontwerp. Op naar een houten tuinhuisje op maat!

Prijsopgave en ontwerp

Vanuit je wensen komen wij met een prijsopgave. Hierin hebben wij de kosten zoveel mogelijk gespecificeerd zodat je later niet meer voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Akkoord bereikt? Dan zetten wij het ontwerp om in een 3D-schets om een zo volledig mogelijk beeld van je luxe tuinhuis te krijgen.

Productie en realisatie

de definitieve goedkeuring is ontvangen staan wij te popelen om alle materialen te bestellen. Vervolgens worden de materialen in onze eigen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Montage op locatie is hierdoor zo gepiept. Niets staat het succes van douglas tuinhuisjes nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Wij vertrekken niet bij je thuis voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Alle onderdelen worden gezamenlijk nagelopen om 100% tevredenheid (én het liefst nog meer) te garanderen. Ook nadat wij vertrokken zijn staan wij altijd na één belletje weer bij je op de stoep. Op naar jarenlang genieten in je (achter)tuin!

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!