Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
Poolhouse tuinhuis

Tuinhuis met overkapping inclusief montage

Tuinhuis met overkapping van douglas hout

Ga voor een tuinhuis met overkapping inclusief montage om exclusief te genieten! Heerlijk ontspannen in je tuin wanneer je maar wilt, zonder dat je last hebt van regen of wind. Bij Royaalbuiten bouwen wij niet zomaar buitenverblijven, maar realiseren wij stoere, robuuste buitenpaleizen, op maat gemaakt. Wij streven naar perfectie tot in de kleinste details door onze gedegen kennis én ons vakmanschap in te zetten. Iets wat wij met onze ervaring kunnen stellen, is dat een tuinmuis met overkapping inclusief montage dé perfecte aanvulling is voor alle groenigheid in je achtertuin.

Maak je tuin af

Met een van onze moderne schuren van robuust douglas hout haal je het maximale uit je tuin. Met een tuinhuis inclusief overkapping sla je twee vliegen in één klap. Onder de overkapping kan je 24/7 genieten en het tuinhuis biedt een perfecte opbergruimte. Zowel in de zomer als in de winter kan je heerlijk genieten onder de overkapping. Als de zonnestralen in je tuin vallen heb je een plek om de schaduw op te zoeken en wanneer er een herfstbui over komt vliegen kan je een droog plekje opzoeken onder de overkapping. Aarzel niet en ga voor een tuinhuis met overkapping inclusief montage!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Onze ambachtelijke werkwijze

Bij Royaal Buiten houden wij vast aan een ambachtelijke werkwijze. Iedereen heeft namelijk andere wensen en eisen voor een tuinhuis met overkapping. Wij zorgen voor een sterke basis met de juiste kennis en ambachtslieden. Samen komen we stap voor stap tot het gewenste resultaat. We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin de wensen doorspreken om vervolgens een prijsopgave te maken. Daarna kan de productie beginnen. De montage van het buitenverblijf verloopt zoals je wenst. De handige klusser kan het zelf doen, maar je kan dit ook overlaten aan onze makers die alles tot in de puntjes af werken. De laatste stap is de oplevering en nazorg.

Doe de vergunning check

Zodra je de keuze hebt gemaakt voor een tuinhuis met overkapping is het tijd voor de volgende stap. Namelijk de vergunning check. Hiermee voorkom je problemen met betrekking tot het bouwen van een tuinhuis met overkapping. Om je een handje te helpen voorzien wij je van alle nodige informatie over het vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk. Lees meer via de Rijksoverheid óf doe de vergunning check via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Douglas hout van hoge kwaliteit

De basis van een tuinhuis met overkapping is het hout. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en om deze te kunnen bereiken maken wij gebruik van douglas hout. De aantrekkelijke voordelen van dit kwaliteitshout hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

  • Eén van de hardste houtsoorten in Europa
  • Onbehandelde levensduur van 10 -15 jaar
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Na droging wordt het steeds harder
  • Weerbestendig

Verleng de levensduur

Douglas hout heeft zoals benoemd al een enorm lange levensduur. Tóch zijn er nog mogelijkheden om de levensduur van douglas buitenverblijven te verlengen. Wat je hiervoor moet doen is simpelweg eens in de zoveel tijd onderhoud verrichten aan je tuinhuis met overkapping. Om je te helpen hebben wij enkele producten uitgelicht.

  • Speciale douglas beits
  • Douglas hout reiniger
  • Jaarlijks onderhoud (óf om het jaar)

Professionele dakbedekking

Ook na de montage van tuinhuis met overkapping stralen wij ons vakmanschap uit. Een belangrijk onderdeel dat niet vergeten mag worden is het dak. Dakbedekking is een cruciaal onderdeel en onderschatten wij dan ook niet. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V., een VEBIDAK erkende dakdekker uit Gemert, zorgen wij voor advies op maat gecombineerd met een solide afwerking. Boven is 10 jaar garantie bij ons de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!