Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Overkapping boven terras

Stijlvolle overkapping boven terras

Met een stijlvolle overkapping boven terras geef je een extra dimensie aan je tuin. Hierdoor kun je nóg meer genieten van je terras en ook nog eens in stijl! Heerlijk ontspannen in je tuin, zonder dat je last hebt van regen of wind. Wie wilt dat nou niet?! Heb jij een terras en ben je opzoek naar een bijpassende overkapping? Neem een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek de mogelijkheden

Bij Royaal Buiten hebben we diverse varianten wat betreft overkappingen voor boven je terras. Zo kun je gaan voor een robuuste kapschuur of een overkapping met een plat dak of een zadeldak. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken. Wil je de verschillen tussen de varianten graag een keer in het echt zien? Kom dan een kijkje nemen in onze showtuin! Afhankelijk van jouw wensen, gaan wij vervolgens aan de slag om jouw droomoverkapping te realiseren.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

24/7 plezier

Met een overkapping boven je terras kun je onbeperkt genieten in je tuin. Je bent niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden, waardoor je te allen tijde plezier kunt hebben op je terras. Hierdoor kun je ook gezellige avondjes beleven op je terras tijdens de koude, regenachtige dagen. Wacht niet langer en ga voor een overkapping boven je terras!

Doe de vergunning check

Wanneer jij een overkapping hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen, dan is het tijd voor de vergunning check. Met een vergunning check voorkom je problemen met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Wij zullen ervoor zorgen dat je voorzien wordt van alle nodige informatie over vergunningsvrij bouwen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Lees meer via de Rijksoverheid of doe de vergunning check via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Op maat gemaakt van hoge kwaliteit

Al onze overkappingen worden precies op maat gemaakt zoals jij het wilt. Daarbij leveren wij uitsluitend kwaliteit van de bovenste plank. Om deze kwaliteit te kunnen bereiken maken wij gebruik van douglas hout. Douglas hout heeft vele voordelen, waarvan wij er een aantal voor jou hieronder op een rijtje hebben gezet:

  • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Het heeft een onbehandelde levensduur van 10 – 15 lentes
  • Het bevat een fijn tot matig grove nerf
  • Na droging wordt het hout steeds harder – ideaal voor overkappingen
  • Het hout is weersbestendig

Verleng de levensduur

Douglas hout heeft zoals benoemd een levensduur van 10 tot 15 jaar (onbehandeld). Echter, met een beetje aandacht kun je hier met gemak nog een aantal jaar achteraan plakken. Door eens in de zoveel tijd onderhoud te verrichten aan je overkapping, blijft het hout in de beste staat. Een aantal producten die je hierbij kunnen helpen zijn:

  • Speciale douglas beits
  • Douglas hout reiniger
  • Jaarlijks onderhoud (óf om het jaar)

Professionele dakbedekking

Een belangrijk, niet te vergeten onderdeel van een overkapping is natuurlijk: het dak. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Daarom werken wij samen met een VEBIDAK erkende dakdekker: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zij zijn gevestigd in Gemert en zorgen voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. Bovendien heb je 10 jaar garantie op jouw overkapping boven je terras,.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!