Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
soorten wandafwerking

Houten schuur plat dak

Houten schuur plat dak

Ben jij op zoek naar een houten schuur plat dak? Dan ben je bij Royaal Buiten aan het juiste adres! Wij werken met gespecialiseerde vakmannen die de perfecte houten schuur met plat dak kunnen realiseren. Samen met jou gaan we aan de slag om een ontwerp te maken die voldoet aan al jouw criteria.

Wij staan bekend om ons robuuste, stijlvolle karakter, doordat wij Douglashout combineren met staal en glas. Ben je ook benieuwd naar onze andere buitenverblijven? Neem een kijkje op onze website!

Al onze producten worden bovendien ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats en we leveren goede service op maat. Op deze manier willen wij ons onderscheiden van de rest.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen slechts 4 stappen realiseren én produceren wij jouw houten schuur met plat dak! Hoe gaan we te werk? We beginnen met een oriëntatie en inventarisatie. Dit vindt plaats aan de tekentafel. Hier maken we een schets, waarna je vervolgens een gratis 3d-tekening ontvangt.

De volgende stap bestaat uit het maken van een prijsopgave en een eindschets. Alle specifieke kosten worden op een rij gezet in een uitgewerkte offerte. Op deze manier weet je exact waar je aan toe bent. Wanneer de offerte rond is, kunnen we de werkzaamheden gaan inplannen.

Dan zijn we aangekomen bij de daadwerkelijk productie en realisatie van jouw houten schuur met plat dak! In deze fase worden technische tekeningen ontworpen en bestellen we de benodigde materialen. Deze stap neemt de meeste tijd in beslag, maar resulteert uiteindelijk wel in een vlotte montage.

Als laatste zijn we aangekomen bij de oplevering en nazorg. Hier lopen we samen met jou alles na en checken we of alles naar wens is. Indien er nog zaken zijn die niet helemaal bevallen zoals verwacht, zullen wij deze zo spoedig mogelijk oplossen! Wij zijn pas klaar als het droomplaatje compleet is!

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Jij vraagt, wij realiseren!

Een houten schuur met plat dak klinkt vrij eenvoudig, maar er is meer mogelijk dan je denkt! Zo bepaal je zelf de afmetingen, kleuren, ramen, deuren en/of glazen schuifwanden.

Je hebt de keuze uit de volgende kleuren:

  • Antraciet gespoten hout
  • Bruin
  • Lichtgrijs
  • Wit
  • Groen geïmpregneerd hout

Iedere kleur geeft een andere uitstraling aan jouw buitenverblijf, waardoor je het ‘eigen’ maakt.

Verder is Douglashout een van de stevigste houtsoorten van Europa, waardoor je een enorm sterke basisconstructie hebt. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kan hebben van jouw schuur met plat dak!

Ook benieuwd naar de houten schuren met een zadeldak of een kapschuur? Bekijk ze op onze website!

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunning check te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunning check via Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Zorg dat de houten schuur met plat dak in goede staat blijft!

Om jouw houten buitenverblijf in perfecte staat te houden, hebben wij diverse onderhoudsproducten in ons assortiment. Daarnaast geven wij hier een aantal tips om jouw schuur zo mooi mogelijk te houden:

  • Speciale douglas beits. Indien je gewone verf zou gebruiken, is de kans vrij aanwezig dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Om dit te voorkomen kun je beter gebruik maken van een speciale beits. Deze is beschikbaar in diverse kleuren en is te allen tijde geschikt voor gebruik buitenshuis. Daarnaast werkt deze beits ook impregnerend, waardoor het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel jouw gewenste beits.
  • Schoonmaken. De Douglashout reiniger van Royaal Buiten is ideaal voor het schoon houden van jouw Douglas schuur met plat dak. Bovendien kun je deze reiniger ook prima gebruiken voor tuinmeubels. Ontdek wat de Douglas reiniger voor jou kan betekenen!
  • Regelmatig bijwerken. Een eenmalige behandeling van Douglashout is in de meeste gevallen niet voldoende. Het is daarom verstandig om het hout regelmatig bij te werken. Voor gebeitst hout is het het beste om het ieder jaar of om het jaar opnieuw in de beits te zetten.

Maak de look af met steellook ramen & glazen schuifwanden

Wil je jouw houten buitenverblijf nog nét wat stijlvoller maken? Dan zijn de prachtige steellook ramen of moderne glazen schuifwanden misschien wel de oplossing voor jou! Zo maak je jouw exclusieve schuur helemaal compleet.

Professionele dakbedekking door JR Isolatie & dakbedekkingen BV

Bij aanschaffing van een houten schuur met plat dak, zal de dakbedekking verzorgd worden door een VEBIDAK erkende dakdekkersbedrijf genaamd: JR Isolatie & dakbedekkingen BV. Dit bedrijf is gevestigd in Gemert en is een van onze trouwe partners. Middels uitstekend advies van experts en perfecte uitvoering draagt het bedrijf bij aan een solide dakafwerking. Ook krijg je een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen.*

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)