Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Grote tuinhuizen

Grote tuinhuizen

Royaal Buiten is gespecialiseerd in het produceren en realiseren van grote tuinhuizen en daarom staan wij klaar om jouw ideale houten tuinhuis te gaan creëren! Want wat is er nou fijner dan heerlijk barbecueën met de familie of gezellig bijkletsen met je vrienden in je grote tuinhuis? Bovendien zijn onze grote tuinhuizen van Royaal Buiten te herkennen aan het robuuste, stijlvolle karakter, vanwege de combinatie tussen douglas hout en staal of metaal.

Waarom Royaal Buiten?

  • Exclusieve grote tuinhuizen en andere buitenverblijven
  • Spoedige levering en/of plaatsing in Nederland en België
  • Samenwerking met diverse dealers door heel Nederland
  • Gespecialiseerde vakmannen met gedegen kennis
  • Duurzaam kwaliteitshout (douglas hout)

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Kleed je grote tuinhuis aan met onze leuke accessoires

Bij Royaal Buiten hebben we naast grote tuinhuizen ook vele sfeervolle accessoires die jouw buitenverblijf compleet maken! Zo hebben we bijvoorbeeld FJOER kachels: een Fries productlabel met exclusieve outdoor kachels van hoogwaardige kwaliteit. Maar daarnaast hebben we ook prachtige robuuste steellook ramen, gemaakt van hoge kwaliteit douglas hout.

Ben je ook benieuwd naar de rest van onze accessoires? Neem dan een kijkje op onze website.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hoe gaan wij te werk?

Het realiseren van grote tuinhuizen doet Royaal Buiten in slechts 4 stappen. Vanwege onze gestructureerde werkwijze leveren wij van hoogstaande kwaliteit en daarbij zorgen wij voor een spoedige levering. Daarnaast produceren wij onze exclusieve buitenproducten in onze eigen machinale werkplaats. Hiermee onderscheiden we ons van de rest.

1e fase – oriëntatie en inventarisatie

Ten eerste, start Royaal Buiten ieder project met een oriëntatie en inventarisatie. In deze fase gaan we rond de tafel of een eerste schets te maken. Hierin bespreken we bijvoorbeeld welke elementen je belangrijk vindt en wat voor soort tuinhuis je wilt. Uiteindelijk krijg je een gratis 3d-tekening, waarop de voorlopige schets van jouw toekomstige tuinhuis is te zien.

2e fase – prijsopgave en ontwerp

Daarna volgt het maken van een prijsopgave en ontwerp. Nadat er een goed beeld is van wat er moet gaan gebeuren wordt er een uitgebreide offerte gemaakt, waarbij alle specifieke kosten op een rij worden gezet. Wanneer deze akkoord is, kunnen we aan de slag met het ontwerp. Zodra de eindschets er is, beginnen we met het inplannen van de werkzaamheden.

3e fase – productie en realisatie

Dan zijn we aangekomen bij fase 3, dit is de productiefase. Hierin worden de technische tekeningen gemaakt en worden de benodigde materialen besteld. Daarnaast steken wij veel tijd in de voorbereidingen, zodat we een vlotte realisatie tegemoet gaan.

4e fase – oplevering en nazorg

Tot slot, de oplevering en nazorg. Nadat het bouwwerk tot in de puntjes is afgewerkt, volgt de officiële oplevering. Hierbij lopen we samen met jou alle onderdelen na en kijken we of alles naar wens is. Zo niet? Dan lossen wij het op! Want wij zijn pas tevreden, zodra jij dat ook bent.

Professionele dakbedekking

Royaal Buiten staat in het teken van het leveren van hoge kwaliteit buitenverblijven. Daarom laten wij de dakbedekking verzorgen door een met VEBIDAK erkende dakdekkersbedrijf: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Want zij zorgen – samen met ons – voor een gedegen advies en uitvoering, wat uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Tevens zit er standaard 10 jaar garantie op de verwerkte materialen en onze uitvoering, waardoor je lang van je grote tuinhuis kunt genieten.*

*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!